میترا جون ممنون لطف داری
ممنون شادی جان حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم بی برو برگرد
اویشن جان تو خیلی از پیج ها عکسشو گذاشتم و تو یه فروم دیگه هم من بودم و عکسش اونجا هم بود توی ف ب هم یه پیج دارم خودم که اونجا عکسش رو خیلی میزارم :)
میترا جون ممنون لطف داری
ممنون شادی جان حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم بی برو برگرد
اویشن جان تو خیلی از پیج ها عکسشو گذاشتم و تو یه فروم دیگه هم من بودم و عکسش اونجا هم بود توی ف ب هم یه پیج دارم خودم که اونجا عکسش رو خیلی میزارم :)
اینم اضافه کنم شادی جون جتما تاپیک معرفی براش می زنم![]()
سلام
شادی جون کاری که گفتی رو کردم الان خیلی خیلی کمتر بو میگیره و هنوزم هرجا گیرش میاد دستشویی میکنه![]()
تازه یه کار جدیدم یاد گرفته شب که میشه تا من میرم بخوابم شروع میکنه بلند بلند سوت زدن فکر می کردم غذا می خواد ولی دیدم نه بهش غذا هم که میدم همینکارو تکرارا میکنه حتی ظرف اب و ظرف یونجش هم پره ولی همش شیا سوت میزنه الان یکی 3 هفتس نزاشته من درست بخوابم :-s
منم قبلا ویکی اینطوری میکرد واسه همین کاری که قبلا برای مرغ عشقام میکردم انجام دادم روش یه چادر میندازم بعد ساکت میشه چراغ خوابم که روشن میکنم صداش در نمیاد هم تا ظهر میخوابه![]()
سلام غزاله جان
اول از همه خیلی خوشحالم که مشکلت با بو کمتر شد چون واقعا ازاردهنده است توی اپارتمان
اینکارش احتمالا برای جلب توجه شماست،اصلا بهش توجه نکنید و سعی کنید بی تفاوت باشین نسبت به این موضوع چون بعد از یه مدتی وقتی ببینه که تاثیری نداره سماجتش کمتر میشه و مدت کوتاه تری سوت میزنه.
حتما هم تمامه چراغ هارو خاموش کنین چون بر حسب تجربه،به من ثابت شده که تاثیر به سزایی توی خوابیدنشون داره!
هنوزم همه جای پارچه دستشویی میکنه؟؟؟؟
این عکس قفس جیمبو بعد از تغییراته کفشو حوله انداختم و اون ظرف رو برای دستشوییش گذاشتم که توش میره میخوابه بعضی وقتهام یه دستشویی توش میکنه(البته هم ظرف یونجه هم ظرف دستشوییش موقته)
دیشب دو تا کار کردم یکی اینکه جای چراغ خوابمو عوش کردم یکی دیگشم اینکه قفسشو گسترش دادم یا به قول خانواده اتاقمو باهاش نصف کردم :D:D تو این عکس هم کثیفی حوله و قفس مشخصه هم این قسمتی که براش اضافه کردم
یه پسر شلخته ای داررررممم تو 2 روز این بلارو سر قفسش اورده فکر کنم اگه ادم بود از این پسرایی میشد که جورابشو از تو یخچال باید بر میداشتم :D
اره شادی جون هنوزم هرجا گیرش میاد دستشویی میکنه![]()
سلام عزیزم
وای خدا چقدر این وروجک شلخته است!فکر کنم اگر پسر میشد حتی از توی یخچال هم جورابشو پیدا نمیکردی!
غزاله جان من هر جایی رو که فکرشو بکنی،از فروم و وبسایت های ایرانی گرفته تا مقالات خارجی رو برای پیدا کردن راه حل گشتم اما چیزی به جز یکسری مقاله و سخن غیرکاربردی پیدا نکردم...
هر تجربه ای که داشتم و هر اطلاعاتی که دارم رو در اختیار میزارم و هر کاری میکنم که این مشکل حل بشه.
من تا الان هر چیزی رو که تجربه کردم و جواب داده،گفتم.
ولی باز هم اصلاااااا ناامید نشو و باز هم من تماممممممه تلاشمو خواهم کرد و هر راهی رو که احتمال بدم مشکلو حل میکنه، خواهم گفت.
بالاخره هر طور شده با هم یه راهی پیدا میکنیم عزیزم
الان روی اون سفره ی یکبار مصرفی هم که گذاشتی دستشویی میکنه؟
ممنون شادی جون واقعا ازت ممنونم
من قبل از این روشی که بگی یه روش که تو یه سایت خارجی خونده بودمو ترجمه کرده بودمو امتحان کردم (نمیدونم مقالشو خوندی یا نه) ولی جواب نداد
اره گلم رو اونم دستشویی میکنهکلا هیچ جایی نیست که جیمبو بهش لطف نداشته باشه اگه مراقب نباشم میاد رو قالیچه اتاقمم دستشویی میکنه
) تنها چیزی که بلده بهم ریختنه
یه مدت اصلا نمیزاشتم قفسش کثیف بمونه یعنی تا میدیدم یه کم کثیف شده سریع تمیزش می کردم تا به تمیزی عادت کنه ولی دیدم اصلا انگار نه انگار هی هم بدتر میشه به جای اینکه بهتر بشه![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)