سلام
خسته نباشین
چند تا سوال داشتم
راستش همون طور که میدونین همه ی تخم ها پوک از آب درومد
عروس نر من خیلیییی مسته
میبینم که مسته
اما کاری نمیکنه!!
چرا؟!
همش آواز میخونه
چرا جفت گیری نمیکنن؟!!!
وقتی ماده هم تخم میکنه یعنی اونم مسته
یعنی جفتشوم آمادگی جفتگیری و دارن
اما.......!!
چیکار کنم؟
.
اگه احتمال این که سری دوم تخم گذاری تخم ها بازم بدون نطفه و پوک از آب در بیاد بگین من ردشون کنم
چند درصد احتمال داره این جفت جوجه بدن؟؟؟
لطفا درصد بگین
نمیخوام دیگه بیخود وقت و انرژی بزارم براشون...
اگه واقعا ارزشش و داره این کار و میکنم... اما اگه 50/50 نه
تو عکس اول که گوشه چشم خط قرمز کشیدم تا دیروز چیزی نبود... ولی الان اومده...
بینیشم که صبح گفتم یکم قرمز هست برطرف شده و التهاب یا خیسی نداره... شاید تو عکس ها مشخص باشه...
بیشتر نگرانیم برای چشمش هست... اعصاب نذاشته برام و اینکه اگه پرنده تو لک باشه معمولا خوابه ؟؟
![]()
سلام دوستان خوبین همگی؟
یه سوال حتما تخم ها باید روز 21 در بیاد حداکثر 21 روز هستش یا استثنایی هست؟اگه هستش حداکثر چند روزه؟
راستی نفیسه جان اون تایپک رو که به من دادی در مورد غذای سرنگی به بچه ها خیلی سخته که روش آسونترش نیست؟
یادم رفت اینم بگم.قبل اون چرا پست رو نمیتونم ویرایش کنم کاربر موثر شدیم باز هنوز بسته هستشx-(
من رفتم لوتینو بگیرم از اون پرنده فروش آشنا 2 جفت داشت ولی بهم گفت پیشنهاد نمیکنم بگیریش گفتم چرا گفت سخت جفتگیری میکنن تو هم دوست داری بچه بدن.دیدم اونطوری گفت نخریدم راست جفتگیریشون سخته؟
سلام
بین 18 تا 21 روز...معمولا استثایی نیست من نشنیدم بیشتر از 21 روز طول بکشه خیلی وقتا کمتر میشه و روز 18 و 19 تخم ها هچ میشن
این مدت زمان از روز گذاشتن آخرین تخم محاسبه میشه . خود فرایند تخم گذاری ممکنه چند روز طول بکشه...به طور متوسط روزی یک تخم میزارن . تولید پوسته کلسیمی تخم به زمان نیاز داره . تو این مدت غذایی حاوی ویتامین D3 و کلسیم بسیار واجب و ضروریست در غیر این صورت بیماری های زیادی مثل Egg binding یا بیرون زدگی مخرج بسیار محتمله
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 27th January 2013 در ساعت 06:51 PM
سلام.تخم تره ومنداب رو گرفتم حالا چجوری وبا چه نسبتی،نسبت به ارزن وسایر دونه اشون(هفت تخم و کتان)بهشون بدم؟
فعلا برای اینکه شاید بهتر شه چندتا دونه ،نزدیک 20،30تا دونه انداختم تو ظرف دونشون
سلام.باتوجه به اینکه عروسای من 3ونیم سالشونه.احتمال داره که بیشتر از 3تا تخم نذارن؟از 2که اولین تخمو گذاشته تا الان همون 3تاتخمه.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)