راستش از اون پستی که نوشتید احتمال داره تلف بشه ترسم زیاد شده،میترسم چیزیش بشه.
احتمال میدم تخم بی نطفه بذاره به خاطر همین هم وبااینکه وقت نکردم که کارتن پلاست بذارم جلوی قفس یه دونه از این جدول تناوبی های بزرگ گاج رو گذاشتم جلوی لونه که دیگه اصلا مارو نبینن.الان احتمال داره راحت جفتگیری کنن؟
من ازکجا بفهمم تخم گذاشته یانه؟تصمیم گرفتم اصلا طرف لونه نرم(هرچند واقعا والدین مسئولیت پذیری ان وبه هیچ وجه از رو تخم بلند نمیشن و ترس حالیشون نمیشه)میتونم اینطوری حساب کنم که بعد از هربارکه میاد برای دستشویی کردن تخم میذاره؟
نه بی دلیل نگران نباشید همیشه که قرار نیست پرنده تلف بشه.حساسیت زیاد باعث میشه همیشه پرنده استرس داشته باشه.چیزی نمیخواد به قفس بزنید تا شمارو ببینن یا نبینن.شما هستید که نباید بهشون سرک بکشید.عموما بعد از تخم گذاری مدفوع میکنن چون به نوعی راه مدفوعشون باز شده.در مورد جفت گیری هم زمان مشخصی نداره و خودشون غریزی زمان بندی میکنن.شما نگران نباشید
در ادامه صحبت های نفیسه خانم، چون احتمال بیماری وجود داره در حال حاضر در جای گرم ازش نگهداری کنید (27 تا 30 درجه). و سعی کنید مشخصات بیشتری توضیح بدید:
1.اگر قبلا عروس داشتید، رفتار این یکی متفاوته؟ خیلی کسله و همش یک جا روی یک پاش میشینه؟
2.چشمی که میبنده عفونت داره یا رنگش با چشم دیگه فرق میکنه؟ اون شیء که خارج شد دقیقا چی بود؟ حالت چرک وعفونت داشت؟ و آیا از چشمش مایع خاصی ترشح میشه؟
3.اگر میتونید نوکش رو باز کنید و ببینید سقف منقار بالایی و زبونش لکه های سفید داره؟ رنگ پر هاش چطور؟ نسبت به پرنده های دیگه کدر تره؟
اگر میتونید چند تا عکس از این ناحیه ها بذارید.
از چشمش هیچ ترشحی نداره... یه ماده دارم که توی ی قفس دیگس... ولی روبروی هم هستن... تا جدا شون میکنم سریع جیغ زدنو شروع میکنن ولی الان که روبروی همن یه جا تو دید هم جفتشون میشیننو صدایی در نمیارن... و یه چیز دیگه : تو مغازه که بود میخوند... ولی الان تک جیغ میزنه فقط... برای اینه که هنوز عادت نکرده به محیط؟؟؟؟ یا مادس؟؟؟ اینم عکس از نرم که عکس ها توی یه فایل زیپ 3 مگی هستن....
asda.zip
سلام.با تشکر از نفیسه خانم و آقای داوینچی.آقای اسکندری بلافاصله ی جواب آقای sami-vlilaرو دادند ولی خودشون توجه نکردند.(بهتره زحمات عزیزان رو نادیده نگیریم.)
حالا سوال خودم:
امروز روز سومی میشه که ماده مدفوع نکرده.نگران شدم گفتم شاید تخم هم نذاشته باشه وتخم گیر کنه.نگاه کردم دیدم سه تا تخم هست.اما هنوز مدفوع نکرده.کاهو هم تاثیر نذاشت.اگر بجز کاهو وتره راهی هست بگید.
جالب اینجاست که نر هم یا اصلا مدفوع نکرده یا مدفوعش رو تو لونه میکنه(که بعید میدونم چون لونه االان اصلا بو نمیده).
من با اینا چیکارکنم.سه روز شد!!!
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)