تبریک میگم آقا ابولفضل
بالاخره نوه دار شدید
چقدر کوچولو و نازنازی هستن
ایشالا بزرگ میشن و دور برتون پر از جوجه میشه
تبریک میگم آقا ابولفضل
بالاخره نوه دار شدید
چقدر کوچولو و نازنازی هستن
ایشالا بزرگ میشن و دور برتون پر از جوجه میشه
تبریککک میگم
میدونم حس خیلییییییییییی قشنگیه
5تا جوجهعالیه
میخواین دستی بزرگشون کنین؟
یعنی 23 روز دیگه از مادر جداشون میکنین؟
مرسی نفیسه خانوم گل
انشاالله
والا اطلاعاتی که کسب کردم تو فروم ها پدر مادر تقریبا تا 30-32 روزگی به جوجه ها غذا میدن
اون موقع خودم از قفس خارجشون میکنم و دستی بزرگشون میکنم تا دون خور بشن بعد یه فکری به حالشون میکنم به احتمال زیاد اینا رو میفروشم و چند تا عروس بالغ میخرم
اینم جوجوی جدید من اگه زودتر جاشونو گرم کرده بوده دوتا دیگهشونم در میومدن
آقا من عذر میخوام نمیدونستم شرمنده
نه تاپیک لازم نست بنده تو این زمینه هنوز شاگردم و خودم نیاز به اطلاعات دیگران دارم
سلام به همه عزیزان
چند تا عکس گرفتم از جفت ها که براتون میزارم
در حال حاضر 2 جفت عروس هلندی دارم
- یک جفت 5 تا تخم گذاشت و 5 تا جوجه شد جوجه 5 چند روز پیش نمیدونم چرا بی دلیل مرد فکر کنم بهش غذا نداده بودن چون چینه دانش خالی خالی بود... این جفت دفعه اولشون بود و خیلی جوان هستند قدیم هم چندین بار جفتگیری کرده بودند به دلیل سن کم ماده تخمی نمیزاشت....
- یک جفت دیگه خاکستری هستند نر و ماده و الان 4-5 روز هست هر روز جفتگیری میکنند بعضی روزا 2 بار ماده یه خورده باد کرده فکر کنم امروز فردا باید تخم بزارن نرو ماده خیلی تو لونه میرن و فکر کنم دارن جا گرم میکنند قبلا این جفت مولد بوده و 4 تخم گذاشته و 4 تخم جوجه شده و یه بار 5 تخم که هر 5 تا شکست....
یک جفت هم کوتوله برزیلی دارم که تخم اول رو 9 بهمن و دوم رو 11 بهمن گذاشته اند دیگه مزاحمشون نشدم ببینم تا چند تا تخم گذاشته اند جفت خیلی ترسویی هستند و وقتی من بد بخت رو میبینن با سرعت نور میپر تو لونه... از کوتوله ها تا حالا نتونستم عکس بگیرم...
عکس از پدر و مادر جوجه ها..... نمیدونم مادر چرا باد کرده انگار طلب باباشو داره حالا 4 تا جوجه داده انگار تخم 2 زرده گذاشته [IMG]http://**********.com/forum/images/smilies/97.gif[/IMG]
عکس از پدر جوجه ها... چه نازی هم کرده خیلی خودشو میگیره.... واقعا بهترین عروسی که داشتم هست بی نهایت شجاع هست و تازگیا از دست تخمه هم میگیره...
عکس از جوجه ها
عکس از عروس نر جفت خاکستری که ماشاالله اشتها خیلی خوبی داره.... که قراره به زودی برای بار چندم پدر بشه... عروس ماده هم پشتش هست کلا مخلاف عکس هست ( به گفته خودش بد عکس هست... )
![]()
ویرایش توسط sepideh : 5th February 2013 در ساعت 06:08 PM
میشه لطف کنی عکس رو یا اینجا یا آپلود سنتر سایت های آپلود عکس آپلود کنی.چون فرومی که توش آپ کردی اینجا فیلتره وعکسا دیده نمیشن
منتظر دیدن عکس های بچه هات هستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)