سلام.فلفل دلمه رو چجوری باید دراختیار عروس قرار بدم؟رنده شده یا سالم؟قاطی غذاهای دیگه یانه جداگانه؟
درضمن عروس های من همچنانا نمیتونن تخمه بخورن.تخمه ای هم که گرفتم از این تخمه سیاه های ریز هست البته خام.ولی بنظرم سفته.چیکارکنم بخورن؟بریزم قاطی ارزناشون؟
سلام.
دوستان لطفا در مورد تغذیه والدین در زمان جوجه داری توضیح بدین.
غذاهایی که ممنوعه برای والدین و غذاهایی که واجبه چی هست؟
کلا چون والدین ضعیف میشن چه غذاهایی براشون مناسبه؟
عروس من کمتر از 2 سال داره و تو 1 تاپیکه خوندم که در صورت جفت گیری مشکلاتی بعدا براشون ایجاد میشه.باید چکار کنم؟اصلا دوست ندارم عروس مادم از دست بره.
سلام دوستان، آقای اسکندری برای اینکه استرس پرنده ناشی از جابجایی رو از بین برد از چه چیزی استفاده کنم، به غیر از تابرنیل انتی استرس چون قیمتش بالا است. ممنون![]()
سلام
یه ظرف مخصوص غذاهای تر بگذارید براشون
فلفل دلمه ای رو به اندازه قسمتهای کوچیک ببرید و توی یه ظرف بریزید
میتونید با غذاهای تر دیگه مخلوط کنید میتونید نکنید زیاد فرقی نمیکنه
از هرکدوم دوست داشته باشن میخورن
تخمه ریز قهوه ای منظورتونه؟ نگران نباشید اگر بخوان میخورن جوجه نیستن که نوکشون قدرت نداشته باشه
توی یه ظرف جدا بریزید راحت ترید چون واسه جدا کردن پوسته ها از قاطی ارزن ها باید کلی وقت بگذارید
سلام
بعد از 5-10 روز به جفت هام کف دریا دادم اینقدر حوس کرده بودند که عروس نر از دستم کف دریا میگرفت میخورد تموم شد رفته بود کف قفس و دونه های کوچیک از کف دریا که ریخته بود کف قفس رو مخورد بازم براشون گذاشتم....
یه دفعه دیدم عروس نر یه خورده غذا بالا اورد... باز همونا رو دوباره خورد ایا این مشکل هستش یا طبیعی هست ؟
هر 2 هم بیرون از قفس هستند و دائما جوه ها طلب غذا میکنند![]()
سلام صبح همگی خوش
کنجکاوی من گل کرد دیروز شب 2 تا از تخم ها رو برداشتم نگا کردم خیلی سعی کردم که خودمو نگه دارم ولی نشد متاسفانه من تو نور تخم ها رو دیدم اونم 2 تاشو بقیه شو نه دیدم 90% تخم پر هستش سیاه هستش ولی اون 10% که بالای تخم باریکتره خالی هستش سفید بود ولی پایین رو اصلا نه رگی دیدم نه چیزی فقط سیاه بود داخلش حالا بچه داره توش یا نه؟
سوال دوم اینکه بعد در اومدن جوجه ها امکان جابجای عروس ها و لونه همراه با جوجه ها به اون یکی قفس هستش یا نه؟جوجه ها رو میتونم نگا کنم یا اونم امکان نداره قهر میکنه یا نه؟
سلام
در زمان جوجه داری غذاشون فقط باید ارزن باشه با مقدار کمی تخم کتان
مصرف غذاهایی که طبع گرم دارن جفت رو برای جفت گیری تحریک میکنن و جوجه ها رو میزنن
بین هر دوره تخم گذاری باید حد اقل یکماه وقفه باشه تا بدن ماده باز سازی بشه و در این مدت باید غذاهای مقوی و قطره های مکمل مثل کلسیم و مولتی ویتامین و مینرال استفاده بشه
معمولا عروس ها بین 1سالو 8 ماه تا 2 سال بالغ میشن و تخم گذاری میکنن
ولی در سن پایین تر از اون هم ممکنه بدلیل آمادگی و قدرت بدنی خوب بالغ و اقدام به تخم گذاری کنن
مشکل تخم ماندگی هم بخاطر ضعیف بودن بدن و ماهیچه های ماده اغلب ایجاد میشه
و اگر در سن کمتر تغذیه خوبی داشته باشه و بدن قوای لازم رو داشته باشه مشکلی ایجاد نمیشه
محیط آروم و بدون سرو صدا و مزاحمت برای پرندتون درست کنید تا به مرور با محیط جدید آشنا بشه
کف دریا رو همیشه تو قفس بگذارید در اختیارشون باشه
مشکلی نداره این کار نر
منظورتون از قفس لونه هست دیگه نه؟
یعنی به جوجه ها غذا نمیدن؟؟؟؟
الان چند روز از تخم گذاشتنشون میگذره؟
کندلینگ رو بین 10-12 روز بعد از آخرین تخم انجام میدن
اصلا جابجاشون نکنید تا وقتی که جوجه ها کاملا بزرگ شدن
بهتره که زیاد هم سرک نکشید تو لونه
سلام . یه ظرف ارزن که همیشه باید باشه. یه ظرف هم آب
برای غذاهای تر مثل میوه ها و سبزیها هم یک ظرف احتیاج دارید
یک ظرف هم برای تخمه و هفت تخم که به نوبت میریزید توش
معمولا از این تخمه برای عروس استفاده میکنن چون چربی کمتری داره
![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)