ایا ذرت رو نمیتونم بگیرم و رو اجاق گاز بپزم تا له بشه و بهشون بدم ؟
اگر میشه خواهشن طرز تهیه اش رو بهم بگید
4 تا جوجه شد و جفت هم تمایلی به غذا دادن بهشون نشون نمیدن و من ندیدم دیروز و امروز بهشون غذا بدن... بیشتر اوقات هر 2 بیرون هستند...
سلام دوستان
اگه من بخوام بدونم که تخم ها نطفه دار هستن از 12 تا 15 روز میتونم تشخیص بدم درسته حالا چطوری این ها که صبح تا شب رو تخم خوابیدن؟
اگه احیانا با سرعت نور بردارم تخم هاروقهر نکنن رو تخمها نخوابن؟
ببخشید که من اینجا تو چیزی که وارد نیستم نظر میدم.اما تحقیق که کردم به این نتیجه رسیدم که جفت های جوان خیلی حساس هستن وبهتره که مزاحمشون نشیدچون احتمال داره که قهر کنن ورو تخم ها نخوابن.شما که تا 12روز میخوای صبرکنی یه 10روز بیشترم صبرکنید همه چی مشخص میشه دیگه.راستی این عروس خانم بالاخره چندتا تخم گذاشت؟هفت تا؟؟؟یا6تا؟؟؟
اگرم بخواید اینکارو کنید وقتی که جفت برای غذا خوردن بیرون باشن میتونید اینکارو انجام بدید.بهش میگن کندلینگ.ولی من با تمام کنجکاویی که دارم اگر جای شما بودم اینکارو نمیکردم![]()
اگر اشتباه نکنم بزرگ بودن مدفوعش تا پیان تخم گذاری وبدنیا اومدن جوجه ها عادیه.
والدین در زمان تولید مثل تعداد دفعات کمتری رو مدفوع میکنن و با فاصله ی زمانی زیاد .دلیل اینکارشون هم این هست که میخوان تو لونه مدفوع نکنن و زیاد هم بلند نشن .ولی اینکه دفعات کم میشه باعث میشه که حجم مدفوعشون هم زیاد بشه و هم بسیار بدبو.دقیقا من هم الان این مشکلو دارم چون واقع بوی بدی میده.الان هریکباری که عروسام مدفوع میکنن کفی قفس رو عوض میکنم
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)