من کلا نر رو از ماده جدا کردم ولی پیش هم هستن تا در اومدن تخمها و یا اینکه 20 روز صبر میکنم بعدش پیش همدیگه میزارم.فقط یه سوال احیانا اگه جوجه در اومد میتونم نر رو هم پیش جوجه ها بزارم؟یا اینکه 20 روز تخمها رو ندیده صلاح نیست؟
ماده میتونه تا 30 روز تنهایی به جوجه غذا بده بدون کمک نر؟

با سلام وعرض پوزش از اساتید محترم من به دلیل اینکه خودم تکثیر عروس انجام میدم بر اساس تجربه خودم جواب سوال شما را میدممن کلا نر رو از ماده جدا کردم ولی پیش هم هستن تا در اومدن تخمها و یا اینکه 20 روز صبر میکنم بعدش پیش همدیگه میزارم.فقط یه سوال احیانا اگه جوجه در اومد میتونم نر رو هم پیش جوجه ها بزارم؟یا اینکه 20 روز تخمها رو ندیده صلاح نیست؟
ماده میتونه تا 30 روز تنهایی به جوجه غذا بده بدون کمک نر؟
شما میتوانید تا بزرگ شدن چوچه ها نر را در قفس دیگری بگذارید وماده به تنهایی قادر به بزرگ کردن جوجه ها است البته غذای کافی و دان نرم دراخیار ماده قرار دهید

ممنون دوست عزیز الان چی 15 روز دیگه جوجه ها احتمالا در بیاد الانم از ماده دور هستش امکان داره ماده فقط تو این 15 روز خودش به تنهایی رو تخمها بخوابه؟

بله من خودم یک جفت عروس داشتم که نر انگل گرفت من نر را جدا کردم وماده به تنهایی روی تخم ها خوابید مشکلی پیش نمیایدفقط غذای کافی در اختیار ماده بذار تا ماده ضعیف نشه
انشاالله همه تخمهای عروس شما جوجه بشه

بازم ممنون شما که تکثیر کردین تا حالا خواهر و برادر جفت انداختین؟بچه دار شدن؟مشکل ژنتیک داشتن از لحاظ ناقص بودن؟

میشه کرد ولی من خودم تا به حال نکردم چون امکان داره بچه ها مشکل پیدا کنند

سلام عرض شد به همه ی دوستان
چیکارکنم این دختره داره تلف میشه 6 تا تخم گذاشته یه لحظه اومد بیرون اونم چند ثانیه فکر کنم هفتمی رو هم میخواد تخم کنه از وقتی که نر رو تو اون یکی قفس گذاشتم نزدیکش اصلا بیرون نمیاد 2 روزه نیومده بیرون فقط این چند ثانیه اومد بیرون چیزی نخورده تا الانش تلف نشه یه موقع؟
مطمین هستین آقا ی اسکندری این 8 ماهشه 6 تا تخم گذاشته فکر کنم هفتمی هم تو راه باشه![]()

سلام ماشاالله مادتون آماده است نترسید حتما غذا میخوره وگرنه که تلف میشهسلام عرض شد به همه ی دوستان
چیکارکنم این دختره داره تلف میشه 6 تا تخم گذاشته یه لحظه اومد بیرون اونم چند ثانیه فکر کنم هفتمی رو هم میخواد تخم کنه از وقتی که نر رو تو اون یکی قفس گذاشتم نزدیکش اصلا بیرون نمیاد 2 روزه نیومده بیرون فقط این چند ثانیه اومد بیرون چیزی نخورده تا الانش تلف نشه یه موقع؟
مطمین هستین آقا ی اسکندری این 8 ماهشه 6 تا تخم گذاشته فکر کنم هفتمی هم تو راه باشه

سلام.اگه عروس رام باشه و به صاحبش خیلی اخت شده باشه... بفروشن ... به صاحب جدید عادت میکنه؟؟ یا از رامی در میاد؟؟؟
چون یه نر پیدا کردم... خیلی رام هست و میخوام برای ماده ام( اونم رامه) بگیرمش... مشکلی پیش نمیاد؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.