چوب نشیمن توی پرنده فروشی ها معمولا موجوده ولی اگر در دسترستون نبود نجاری هایی که دسته ی بیل هم میسازن میتونید پیدا کنید.حداقل قطرش به اندازه ای باشه که ناخن های پرنده به هم اتصال پیدا نکنه.ممنون آقای اسکندری.باز پای نر رو زخمی کردش بردمش اون یکی قفس که ۲ متر از قفس اصلی فاصله داره ولی وقتی ماده از قفس اومد بیرون تا غذا بخوره نر رو اون یکی قفس دید بد جور سروصدا رد نره هم بی قرار شده بود مجبور شدم درش بیارم رفت فوری رو تخمها خوابید ماده سروصداش کاملا قطع شد رفت غذاشو بخوره حالا چیکار کنم؟
راستی این نشیمنگاه رو از کجا بگیرم از پرنده فروشها پرسیدم ندارن کجا پیداش کنم؟
بله بتادین و آرد زدم پاش.
آرد رو اون روز زدم الان بتادین زدم دیگه عمرا پیش ماده بزارم محاله.دلیل گذاشتنم این بود آقای اسکندری ماده که اومد بیرون دید نره پیشش نیست یه سروصدایی انداخت که نگو و نپرس آخر سر نر رو آوردم پیشش درست شد؟
مگه باید چی میزدم به پاش آقای اسکندری؟
من خدمتت عرض کردم که قفساشون رو بچسبون کنارهم که اگر دیدن تنها هستن سرو صدا راه نندازن.نه اینکه تا صدا بلند شد بندازین پیش هم.همون آرد و نهایتا آب سرد کافیه.عروس دائم خودش رو تمیز میکنه و اگر بتادین بخوره باعث مسمویتش میشه .دیگه امتحان نکنید
امکان داره مسموم بشه فکر کنم بتادین رو خورده چون غذاشو پس داد بیرون راه درمانش چیه آقای اسکندری؟
کناره هم بود قفسشون همدیگرو میدیدن دلیل اینکه داش جیغ میزد این بود که ماده بهش میگفت برو تو لونه رو تخمها بخواب ولی نره نمیتونست بره جیغ میکشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.