ا شرمنده ببخشید یادم رفت معرفیش کنم،چشم سر فرصت از این بچه ی شیطون هم عکس میذارم،ولی الان خیلی خیلی سرم شلوغه،حتما به موقع میذارم
آقا سلام واقعا خسته نباشی نگهداری از این همه پرنده کلی اعصاب مخواد حالا اب و دونش به کنار خدا شما رو برای پرنده ها حفظ کنه خیلی زیبا هستن امیدوارم زودتر جوجه هاشونو ببینی
چرا عکسها لود نمیشه؟؟!سلام.بالاخره ماهم صاحب عروس شدیم.البته جوجه همچنان در راهه!!!
فعلا چون تازه واردن نمیتونم خوب عکس بگیرم!عکس گرفتنمم که همین جوری تعطیله،خلاصه اگه بده ببخشید
الانم همش در حال سر وصدا هستند.منم همش میگم:اما گوش نمیکنن.
اول یه عکس خانوادگی:
اما بعد میریم سراغ آقای خونه:
وبعدش هم که خانومشون:
![]()
سلام
عجب طوطی ها ی خشگلی دارین.حرف هم میزنن یا نه؟
آقا رضا اینجا یه سر میزنید؟شاید شما بتونین کمک کنین
درخواست عروس هلندی
سلام جوابتون رو اونجا خدمتتون عرض کردمآقا رضا اینجا یه سر میزنید؟شاید شما بتونین کمک کنین
درخواست عروس هلندی
سلام.سلام.
من بی نهایت خوشحالم....
میدونید چی شد؟؟؟؟
دیدید گفتم حال عروس مادم بده...
الان طاقت نیووردم ودیگه رفتم از بالا تو لونه رو نگاه کردم....
باورتون نمیشه چی دیدم...
یه تخم گذاشته...البته نمیدونم اینو دو روز پیش گذاشته وامروزم میخواد تخم بذاره یا اینکه نه اینو امروز گذاشته.
بچه ها دعا کنید که 5تا تخم کنه.هر5تاشم جوجه شه.
من امروز به حدی ناراحت بودم که خدا میدونه اما تخم و که دیدم همه چی یادم رفت...![]()
ای ولا...سلام.سلام.
من بی نهایت خوشحالم....
میدونید چی شد؟؟؟؟
دیدید گفتم حال عروس مادم بده...
الان طاقت نیووردم ودیگه رفتم از بالا تو لونه رو نگاه کردم....
باورتون نمیشه چی دیدم...
یه تخم گذاشته...البته نمیدونم اینو دو روز پیش گذاشته وامروزم میخواد تخم بذاره یا اینکه نه اینو امروز گذاشته.
بچه ها دعا کنید که 5تا تخم کنه.هر5تاشم جوجه شه.
من امروز به حدی ناراحت بودم که خدا میدونه اما تخم و که دیدم همه چی یادم رفت...
دیدی اینقدر بی طابی میکردی ....
انشاالله که تخم ها تعدادش زیاد باشه و نطفه دار باشه و مهمتر از همه جوجه بشه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.