سلام.دوستان عروس هلندی طبق رنگشون قیمت گذاری میشیه؟
سلام.دوستان عروس هلندی طبق رنگشون قیمت گذاری میشیه؟
سلام ظهر همگی بخیر دوستان
امروز شاهد اولین تخم عروس هام شدم فقط خواهشا زود جواب بدین ممنون میشم از صبح تا الان نره ماده رو بد جور میزنه چرا تا دیروز اینطوری نبود الان داخل لونه نمیرن فقط بیرونن نره ماده رو بد جور میزنه حیونکی رو چیکار کنم؟
ممنون آره من نتیجه گرفتم که عروس ها تو 9 ماهگی بالغ میشن الانم تخم گذاشته یه دونه و از کمرش معلومه که فردا دومیشو میخواد تخم کنه فقط نره میره داخل لونه به ماده اجازه نمیده بره تو طفلکی اصلا قصد نداره بره تو لونه ولی نره که میاد بیرون از لونه ماده رو بد جور میزنه در حد مرگ میزندش
سلام پریسا جان
تبریک میگم پس بالاخره تخم گذاشت
معمولا ماده یکروز در میون تخم میگذاره
الان وضعیت بهتر شده؟
وظیفه روی تخم خوابیدن و گرم کردنش رو نر به عهده داره
موقع تخم گذاری مجدد دوباره ماده میره داخل لونه
سن بلوغ در حالت عادی بین 1/5 تا 2 سالگی هست
البته موارد استثنا بدلیل نوع تغذیه و شرایط نگهداری هم تاثیر داره
جوجه هایی که توسط انسان بزرگ میشن سن بلوغ کمتری دارن
عروس ماده قبلی خودم هم تو سن هفت-هشت ماهگی بالغ شده بود![]()
سلام نفیسه جان
آره آخر سر تخم گذاشت این دختره روز اول بد جور دعوا بود فکر کنم از خوشحالیشون بود که دعوا میکردم که کدوم یکی رو تخم بخوابه الان باز رفتن به روز های قبلی کارهای عشقولانه میکنن نوبتی روی تخمها میخوابن و امروز شاهد جفتگیریشون شدم.فقط به قول آقا رضا کلسیم هم باید میدادم که اصلا یادم نبود اصلا ویتامین کلسیم ندادم متاسفانه
در ضمن اگه بچه هاشون بدنیا بیاد فقط من این کار هارو انجام دادم تا دیگران استفاده کنن درسته که تجربه مون خیلی خیلی کمه نسبت به شما و آقای اسکندی و همچنین آقای قلیخانی ولی گفتم این مواد غذایی که بهشون دادمو بهتون بگم
1-ارزن
2-یک در روز میون سفیده ی تخم مرغ به مدت 3 هفته
3-حدودا 3 بار جوانه ی گندم تو کل 3 هفته
4-جمعا 3 بار جعفری
5-تقریبا 6 روز پی در پی مولتی ویتامین Nuvisol Hatch L
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)