دوستان کل لوازم به فروش رفته فقط کنده با اشانتیوناش مونده اکواریومم کنارش هست لطفا قیمت بذارین فروش فوری قیمت پیشنهادی من 40 شمام قیمتتونو بگین ممنون
[/QUOTE]
دوستان کل لوازم به فروش رفته فقط کنده با اشانتیوناش مونده اکواریومم کنارش هست لطفا قیمت بذارین فروش فوری قیمت پیشنهادی من 40 شمام قیمتتونو بگین ممنون
[/QUOTE]
دوست عزیز دیشب گفتید همرو به فیس گیتور میفروشید منم امروز رفتم 2 تا کنده خریدم الان دیگه نیازی ندارم ممنون
بله دوست عزیز گویا ایشون اجازشون دست کسی بوده و تا 2 ساعت قبل اینکه بیان کنسل کردن و ماهی هارو به حامد جان قولشو دادم همون 200
و فیلتر و نورم300به مغازه دادم و الان هرچی موندرو حراج کردم چون دیگه به دردم نمیخورن و موندم چرا این همه تماس دارم و دقیقه 90 کنسل می کنن
واقعا انگار 1 سریا تفریشون شده کلی عکس میگن میل کنین بعد میگن قولی دیگه نده بعد نا پدید میشن پولش برام دیگه مهم نیست این اجناس فقط می خوام به کسی که برا نگه داری در خونه می خواد بدم 40 فقط پول شیششه![]()
سلام.میزی چیزی نداره؟
بی زحمت از خودش هم عکس بزارید؟
وسایل رو هم جدا نمیفروشی؟
مهدی جان.من اختیارم کامل دست خودم هست.ولی اگه یادت باشه گفتم دارم گوشیم رو میفروشم که بیام این هارو بخرم.وای موقعی که داشتم از فلاورم از بالا عکس میگرفتم گوشیم پرت شد داخل آب و کارش تموم شد.اون عکس رو هم برا نواب می خواستم که به یکی از دوستانم نشون بدم...خوبه که همه آدم ها یکم تامل داشته باشن.
دوست عزیز شما گفتین پولتون امادس در هذ صورت وقتی ok می دین پس هر جور شده باید رو قولتون بمونین چون بر خلاف میل باتنیم روی اقا حامدو زمین انداختم که خیلی ناراحت شدممهدی جان.من اختیارم کامل دست خودم هست.ولی اگه یادت باشه گفتم دارم گوشیم رو میفروشم که بیام این هارو بخرم.وای موقعی که داشتم از فلاورم از بالا عکس میگرفتم گوشیم پرت شد داخل آب و کارش تموم شد.اون عکس رو هم برا نواب می خواستم که به یکی از دوستانم نشون بدم...خوبه که همه آدم ها یکم تامل داشته باشن.
و دوستی هم کندرو می خواست که دیگه تهیه کرده پس می بینین که حرفتون باعث چه مشکلاتی برا من شده
و بیانه که گفتم برا همین زمان بود که بهتون بر خورده بود
دوستان کسی کنده خواست بکه هر چه زودتر به هر قیمتی فقط برا مصرف شخصی
سلام اکواریم تاج و پایه دارد اگه دارد عکسشو بفرستین مرسی
سلام.دوست عزیز الان کنده چند؟اشانتیونشم چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.