من که لذت بردم ...خیلی خوب بود
![]()
من که لذت بردم ...خیلی خوب بود
![]()
با سلام خدمته دوستان ؛ یه چندتا تغییر دادم گفتم نظر دوستان رو هم بشنوم اگه نظر بدین ممنون میشم
فایترا رو بعداز اینکه یه تعداد زیادی تلفات دادن رد کردم رفت و بجاش 9 تا رد لاین انداختم (اگه جا داره بازم بگیرم ، ماهی خیلی خوبیه) البته میخام اگه گیرم اومد چندتا میگو و چند تا لجن خار سیامی هم بخرم و چندتا حلزون و حلزون کیلر ، نمی دونم اگه ماهیام زیاد بشن ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟!!!
یه دونه آرکادیایه صورتی خریدم و به جایه یه دونه از ایستاها میخام بذارم (3تا ایستا سفید ، یه آزو صورتی و یه آرکادیا صورتی)
یه دونه ایهایم 2215 ام با چربی گیر خریدم و داره 3-4 روزه کار میکنه
در ضمن جلبک مویی ام خزه هامو بیچاره کرده
به محض اینکه برسم عکس میذارم که تاپیکم سرو سامون بگیره
لطفا نظر بدین
ممنون![]()
![]()
![]()
درود به آقا محمد
در مورد ردلاین باید بگم که خیلی حواستو جمع کن رد لاین به کم بودن اکسیژن در موقع خاموشی بسیار حساس هستش و خیلی سریع خفه میشه !
و اینکه فکر نکنم ردلاین با میگو سازگاری داشته باشن !
لجن خوار سیامی رو که حتما باید بگیری اگر در اصفهان هم گیر اوردی یه خبری هم به من بده ثواب داره !حلزون کلیر رو هم اگه حلزون مزاحم داری خیلی مفیده !
فلورسنت هایی که گذاشتی چند سانت هستند !؟
جلبک مویی به سختی از تانک نابود میشه
با مسواک هر روز ازشون جمع کن از ضد جلبک آزو حتما استفاده کن که خیلی خوب روی این نوع جلبک تاثیر میزاره
ازش حتما عکس بگیر که دقیقا مشخص بشه کدام نوع از جلبک های مویی هستش !
سلام دوست عزیز .
بسیار عالی کار کردید من آرزوم این بود ک مستاجر نبودم و یه تانک بزرگ مثل تانک شما راه مینداختم ، ولی ناچارا الان با این تانکای کوچیک سر خودمون رو گرم کردیم .
در مورد جلبک مویی : اگه میتونید میگو آمانو گیر ییارید خیلی بهتر از استفاده ضد جلبک هستش ، ضد جلبک گیاهارو بعد از مدتی خیلی ضعیف میکنه.
ممنون داود جون
فلورسنت هام 60 سانتی ان
من سنگ هوا ندارم !!!ولی می تونم خروجی فیلتر رو طوری بذارم که سطح آب رو یه تکونی بده ، همون جواب میده؟؟؟
در ضمن ممکنه تا یک ماه آینده یه سر برم تهران ، اگه چیزی خاستی خوشحال میشم بتونم برات بخرم ، البته ممکنه که برم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)