با درود فراوان شاکلی پرش کنده شده داره خون میاد منم با ارد نخودچی جلوی خون رو گرفتم دیگه چیکار کنم؟ ممنون
با درود فراوان شاکلی پرش کنده شده داره خون میاد منم با ارد نخودچی جلوی خون رو گرفتم دیگه چیکار کنم؟ ممنون
سلام (3تا سوال داشتم)
10 روز دیگه جوجه های عروس هلندیم باید به دنیا بیان..
میخوام حتما براشون حلقه پا بندازم
میخواستم ببینم این حلقه هارو از کجا باید بخرم؟؟
میخوام اسم و سال تولدشون رو حلقه هک کنن
باید سفارش بدم برام درست کنن؟ کجا؟
چه سایزی باید باشه؟ وزن و سایز
سوال بعدیم اینه که میخواستم 1 جلیقه پرواز برای اونی که میخوام دستی بزرگش کنم بخرم
از کجا باید بخرم؟
یه نوع به پای پرنده بسته میشه.. یه نوع مثل جلیقه باید پوشیده شه
من اون نوع که به پا بسته میشه رو میخوام.. کجا میفروشن؟ قیمت؟
سوال بعدیم اینه که عروس نرم همش میخواد آب تنی کنه
من ظرف برای آب تنی نذاشتم براشون
میترسم سرما بخورن
چون دستی نیستن که بعد بتونم بیارمشون بیرون و با سشوار خشک کنم
الانم که تخم دارن صدای سشوار بهشون استرس وارد میکنه
اما میبینم که با کلی سعی و تلاش تو ظرف آبشون خودشون و خیس میکنن و شروع میکنن به پر آرایی
براشون ظرف آب برای آب تنی بزارم ؟؟
سلام من یه جفت دارم که الان تخم دارند لونه اصلی عروس هم دارند من برای سقف از کارتون استفاده کردم الان میبینم عروس نر تمامی سقف لونه رو تراشیده و پودر پودر کرده کارتون هاشو و سقف ندارند دیگه نمیدونم میخواسته نور رو زیاد بکنه.... از رو کنجکاوی اینطوری کرده یا خرده چوب تو لونه کم دارند در ضمن ماده هم یه بند رو تخم ها نشسته و میترسم اگر سریع بلند بشه بزنه بشکنه تخم ها رو ممنون میشم کمک کنید
سلام عرس نرم وقتی تویه للونست یهویی بال بال میزنه،مثل این پرنده ها که با خاک حموم میکنن،نشونه ی چیز خاصیه یا نه چیزی نیست؟
سلام دوستان به نظر شما یه جفت عروس هلندی با تخم 400000 تومان میرزه
سلام.حلقه ی پا واسه عروس هلندی جاهای کمی هستن که بسازن و خیلی بد گیر میاد و اکثرا هم به کسایی که حلقه ی پای قناری میسازن متوسل میشن که براشون بسازن که اگر خواستید پ خ بدین شماره یکی از دوستان رو در اختیارتون میذارم.جلیقه ی پرواز برای عروس اصلا مناسب نیست و به نظر من اگر پرهاشون رو قیچی کنید نیازی به جلیقه پرواز نیست و از طرفی رام کردن پرنده چیز خیلی ساده ای هست نگران نباشید بخصوص که جوجه ی خودتونم خواهد بود ایشالا.تا زمانیکه تکیلیف تخم های جفت و ایشالا بعدشم جوجه ها مشخص بشه از حمام کردن جفت کاملا بیخیال بشید و نیازی به این کار توی این فصل از سال نیست.هم حمام کردنشون توی این فصل ریسک هست و هم خشک کردنشون که ممکنه باعث بشه جفت لونه رو بی خیال بشن و تخم ها از بین برن.ضمن اینکه خواهر گلم ایشالا که همه ی تخم ها جوجه بشن ولی درصدی احتمال هم در نظر بگیرین که این سری شاید قسمت نباشه جوجه ای به دنیا بیاد و از اینجور مسائل که توی ذوقتون نخوره یهو.
سلام.این بال بال زدن ناشی از ترس یا استرسی هست که ناگهان بهش وارد میشه و توی لونه وحشت زده میشه و به طور غریزی برای فرار بال بال میزنه.احتمالا صدای ناگهانی یا ضربه ای باعثش میشه که باید سعی کنی صداهای مزاحم رو حذف کنید.هرچی جا دنج تر باشه بهتره و قطعا پرنده زودتر به محیطش عادت میکنه.
واقعا ممنونم از توجه و راهنماییتون
فقط یه سوال
واقعا امکان داره هیچ کدوم از تخم ها جوجه نشه؟؟؟؟
امکان داره تخم ها نطفه نداشته باشه؟
من دارم روز شماری میکنم
هیچ راهی نیست بفهمم تخم ها نطفه داره یا نه؟
خودشون خیلی دارن زحمت میکشن.. امیدوارم حد اقل 2تاش جوجه شه!
الان که تعداد تخم ها زیاد شده ماده اصلا از لونه بیرون نمیاد (مامان خوبیه)
اکثر وقت ها هم باهم تو لونه رو تخم ها میخوابن..
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)