سلام دوستان
اشكالي نداره به كاسكو نون سنكگ بديم؟
خيلي ممنون
سلام دوستان
اشكالي نداره به كاسكو نون سنكگ بديم؟
خيلي ممنون
سلام دوستان و مدیران محترم
من یک مسئله برایم پیش آمده و اون این است که با اینکه توی این پنج ماهه خیلی به کاسکویم رسیدگی می کنم از غذا ، تمیز کردن ، حرف زدن ، بازی کردن ، حمام کردن و حتی سرش را ناز کردن و .... ولی کاسکو به همسرم بیشتر توجه داره (باید بگویم که همسرم کلاً از حیوانات می ترسه و فقط از دور باهاش حرف می زنه) وقتی در بالای قفس را باز می کنم یکراست می ره طرفش و کنارش می ایسته ، یا وقتی از در وارد می شه با یک شوق و ذوقی تحولیش می گیره و شلوغ می کنه و حتی اسمش را با ریتم خاصی صدا می کنه . البته این راهم بگویم صبح وقتی می رم سر کار همسرم تا ساعت 9 باهاش توخونه است .
آیا ممکن است چون زیاد بهش دست می زنم از من فراری باشه ؟ این مسئله خیلی ناراحتم کرده حتی حسودیم می شه .
سلام دوست عزیز حسودی نکن چون حسود هرگز نیاسود:smile (230):
کاسکو ها با خانم ها و بچه ها و افراد قد کوتاه خیلی زود انس و صمیمی میشه و با آقایون دیرتر.
و من هم از کسی پرسیدم که چرا اینطورین گفت به خاطر اینکه کاسکو حافظه خیلی خوبی داره و در زمان صید از جنگل توسط آقایون شکار میشه به خاطر همینه که از آقایون کمی ترس داره.
البته اساتید بیشتر توضیح میدن.
ویرایش توسط khaled3 : 19th August 2010 در ساعت 02:11 PM
با سلام خدمت عزیزان
تینای من(کاسکو) نوکش پوست پوست شده البته بهش میوه و سبزیجات وذرت هم میدم ولی با این حال الان 1هفته هست که این طوری شده .لطفا" کمکم کنید
سلام خدمت شما
نوک کاسکو در کمبود کلسیم پوست پوست یا لایه لایه میشه.
شما باید کلسیوم بدن کاسکو را تامین کنی یعنی باید روزی یه دونه گردو و کرفس و کلم بروکلی و همچنین استخوان ران مرغ که بصورت آبپز و بدون نمک و چربی و ادویه که سرشار از کلسیوم هستند را به کاسکو بدین.
و همچنین از مکملهای مواد معدنی و ویتامین هم به کاسکو بدین و کف دریا هم فراموش نشه.
البته اساتید بیشتر شما را راهنمایی میکنند.
ویرایش توسط khaled3 : 19th August 2010 در ساعت 01:50 PM
معمولا مربوط میشه به کمبود کلسیم .... در بعضی از موارد انگل های پوستی مثل شقاق هم باعث بروز این مشکل میشه
برای تشخیص دقیق حتما به یک دامپزشک مجرب مراجعه کنید
نور آفتاب - کف دریا و سبزیجات باید تو غذایی پرنده وجود داشته باشد
اولین مسئله ای که باعث میشه طوطی نسبت یه یک شخص یا یک جنسیت تمایل نشون بده ذهنیت و خاطره ایه که از قبل درباره اون جنیست یا شخص به یاد داره
دومین فاکتور میزان محبتیه که به طوطی میشه و طوطی هم پاسخ میده...
سومین مسئله که بیشتر تو طوطی ها بالغ دیده میشه علاقه به جنس مخالفه!!خاکستریه نر با خانم ها و خاکستری ماده با آقایون روابط بهتری برقرار میکنن.
بابک آژیده
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)