بله خودش گفت...!!ولی من با قطره چکون میدم
پرنده ای که وحشی هست رو گرفتن و قطره توی دهانش چکوندن کار بسیار خطرناکی هست و ممکنه حتی باعث خفگیش بشه چون دائم درحال حرکت کردن هست که از دست شما فرار کنه و ممکنه محلول وارد دستگاه تنفسیش بشه .داروش رو توی آب حل کنید و بذارید خودش بخوره تا ریسکش بیاد پایین و خوب بشه ایشالا.ولی آب رو مرتب عوض کنید تا بو نگیره.جاشم اگر جای گرمی باشه ظرف آب رو بردارین و داروش رو توی آب حل کنید و توی زمانی که باید دارو رو بخوره چون عطش میگیره براش ظرف آب رو بذارین تا بخوره و بعد مجدد ظرف آب رو بردارین تا مرحله ی بعد.
خوب دکتر گفت...!! تا الانم که مشکلی پیش نیومده
واسه این خدمتتون عرض کردم با قطره چکون یا سرنگ بهش به زور ندین که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.اگر این پرنده هم یک جوجه ی کوچیک بود هیچ مشکلی نبود ولی خوب یه پرنده ای که دیگه خودش مسقل هست ریسکش بالاس چیزی رو توی دهانش ریختن و ممکنه هیچ وقت هم مشکلی پیش نیاد ولی اگر یکبار مشکل پیش اومد دیگه هیچ راه جبرانی نیست.
خوب درست می گید اما میخوام زود خوب شه...واسه آبشم مولتی ویتامین داده...خوب برا اینکه ار قفسش بیارمش بیرون باید چکار کنم؟
خوب شدن زمان بره و کاری نست که عجله تاثیری داشته باشه توش ولی اگر با چکوندن قطره توی دهانش مشکلی نداره خیلیم خوبه و زودتر ایشالا نتیجه هم بگیرید.برای بیرون از قفس اومدن شما فقط درب قفس رو باز بذارین و اجازه بدین کنجکاویش باعث بیرون اومدنش بشه و شما توی بیرون اومدنش دخالتی نکنید.
اوهوم...بعد مشکلی پیش نمیاد برا تو قفس بردنش؟از الان شروع کنم؟؟
سلام من امروز نر خودم را از جوجه هام جداکردم ولی زیر بالش یکم زخم شد وخون آمد میخواستم بدانم باید دکتر ببرم یا خودش خوب میشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.