این فروشگاه ماهان کجای پاساژ بود؟
این مغازه ای که من سوال کردم ازش ته پاساژ همون طبقه هم کف بود اسم مغازه رو یادم نیست
این فروشگاه ماهان کجای پاساژ بود؟
این مغازه ای که من سوال کردم ازش ته پاساژ همون طبقه هم کف بود اسم مغازه رو یادم نیست
همونطور که دوستان عزیز فرمودند به هیچ عنوان به حرف فروشنده ها اعتماد نکیند حتما برید تو سایت شرکت و اطلاعات محصول رو انجا چک کنید !
با این بازار من خیلی بعید می دونم الان بشه تو بازار ابرتن led مخصوص آب شور پیدا کرد!!!!!!!
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 17th December 2012 در ساعت 11:23 PM
من گذری رد میشدم پرسیدم این دفعه باید با اطلاعات دقیقتری بررسی کنم
پس این دفعه امار دقیق ازش می گیرم ممنون از راهنمایی آقا مصطفی
همینطور که مصطفی گفت زیاد رو حرف فروشنده حساب نکن
میتونی توتهیه ال ای دی مناسب با کسای که دارن استفاده میکنن
کمک بگیرید .
سلام دوستان
حدود دو ماه پیش یکی از شقایق های لانگ من خاست جابه جا بشه از محلش آزاد شد از اون موقع تا حالا هنوز مستقر نشده و غذا هم نمیخوره اندازشم خیلی کوچیک شده اندازش موقعی که خودش باز میکرد تقریبا 25 سانت میشد اما الان شده 5 سانت
مشکل از چی میتونه باشه ؟
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
حدود دو ماه پیش یکی از شقایق های لانگ من خاست جابه جا بشه از محلش آزاد شد از اون موقع تا حالا هنوز مستقر نشده و غذا هم نمیخوره اندازشم خیلی کوچیک شده اندازش موقعی که خودش باز میکرد تقریبا 25 سانت میشد اما الان شده 5 سانت
مشکل از چی میتونه باشه ؟
لطفا منو راهنمایی کنید
شما اول یک زحمت بکشید تست فسفات نیترات بزنید
ph , kh چک کنید تابشه
نطر داد
به احتمال زیاد شرایط تانک نوسان داشته که این مشکل پیش امده
سلام من تا حالا 2تا شن خوار گابی گرفتم هردوشون مردن البته ماهیهای دیگم سالمن میتونه از دیاتوم های کف اب باشه یه گابی خوب مقاوم بهمن معرفی میکنید.من اگر فقط مهتابی ابی اکواریوم روشن کنم مشکلی به وجود میاد البته من ریف ندارم چه جوری دیاتوم میشه از بین برد
گابی ها کلن ماهی هایه مقاومی نیستن و دوام زیادی تو اکواریوم ندارن
مشکل دیاتوم از فسفات زیاد نور نامناسب یا ساعت هایه زیاد نوردهی هست
تست فسفات بزنید اگه بالا بود سیفون کنید مقداری از ابو و اگر میزانش بالا نبود
با کم کردن زمان نور دهی از بین میرن(اگه منبع نوریتون مناسب باشه)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.