با سلام
دوست محترم بابک عزیز راه درمان را گفتند .گوپی ها،نئون و .....ماهی های ظریفی هستند و بعضی از اونها تا بخواهند عوارض مریضی رو از خودشون نشون بدن میمرن و اینه که مریضی بسیار اوقات غیر قابل تشخیص میشه.اینکه نرها میمرن و ماده ها زنده موندن مورد عجبیه.من تا بحال همچین موردی رو ندیدم با اینکه خودم الان گوپی هم دارم. اما با توجه به اینکه بچه های گوپی بیشتر نر متولد میشن شما تاسه هفته صبر کنید و ماهی جدید به تانک اضافه نکنید.گه مشکلی برای گوپی های ماده و بچه ها پیش نیومد گوپی نر بخرید اما از یه جای مطمئن اونم با تعداد کم
[quote=بابک آژیده;87501]سلام
1.صد درصد سیفون با آب مانده و بدون کلر و هم دما
2.دمای آب 32.5 درجه سانتی گراد
3.اکسیژن دهی قوی
4.اضافه کردن یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید هر 20 لیتر آب
5.مایکاپور سرا با دوز 1 قطره هر یک لیتر . اگر ندارید فعلا همون امنیپور رو بزنید و لی فردا تهیه کنید حتما مایکاپور سرا رو
6.اریترومایسین 400 میلیگرم یک قرص برای هر 50 لیتر
7.نیتروفورانتوئین 1 قرص برای هر 30 لیتر
7 روز پیاپی ادامه بدید
هر 24 ساعت یک بار 100% از آب رو سیفون کنید و همه موارد رو عینا و مو به مو اجرا کنید
اکسیژن دهی قوی فراموش نشه
نور آکواریوم خاموش . نور منزل کافیه
هر روز از طریق همین تاپیک گزارش کنید وضعیت رو با عکس
موفق باشید
سلام![]()
مرسی از راهنمایی شما
الان 3 روزه که درمان مطابق فرمایش شما انجام شده
ماهی چشماش خییلییییییییی بهتر شده
بهتر غذا میخوره و باله هاش باز شده
اما همچنان رنگش تیره هست
سلام فلاورم بعد از اینکه بهش غذا دادم انگار چیزی تو گلوش گیر کرده چیکار کنم؟؟؟
غذا هامپی هد دادم که قبلش تو اب خیس خورده بود
یعنی چی انگار یه چیزی تو گلوش گیر کرده یه کم واضح تر توضیح بدید
عکس بزارید
موفق باشید
سلام و با کسب اجازه از بابک عزیز:
دوست عزیز و گرامی اگه این موضوع چندبار تکرار بشه و ماهیتون سرش رو تند تند تکان بده و حرکات سریع بکنه ،تک آبشش یا هردو آبشش رو بسته نگه داره یا درپوش آبشش رو به کف تانک یا اشیا بماله امکان داره به انگل آبششی داکتلیوجیروس یا جیرو داکتلیوس دچار شده باشه که امیدوارم این نباشه.فقط شرایط آب (برای رفع آمونیاک،نیتریت و.....)را باسیفونهای مناسب و غذادهی مناسب ،رعایت کنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)