سلام دوستان من روزی که عسل رو خریدم اون اقای فروشنده بهم گفت به هیچ عنوان بهش کاهو و خیار نده منم تا حالا بهش ندادم خواستم نظر شما رو هم بدونم که کاهو و خیار واسه طوطی ضرر داره؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من روزی که عسل رو خریدم اون اقای فروشنده بهم گفت به هیچ عنوان بهش کاهو و خیار نده منم تا حالا بهش ندادم خواستم نظر شما رو هم بدونم که کاهو و خیار واسه طوطی ضرر داره؟؟؟؟؟؟
سلام
خیار و کاهو هر دو مصرف زیادشون باعث اسهال میشه
کاهو رو هفته ای یکبار میتونید به عسلتون بدید. خیار ندادنش بهتره![]()
با سلام.دوستان عسل صبحها یه تیکه بربری با پنیر رو باید از دستمون بگیره بخوره عادت کرده.خواستم ببینم براش ضرری نداره؟؟؟؟؟اصل بربری خوره!!!!![]()
متاسفانه اصلاعادت خوبی نیست.نون بربری خییل خمیرش زیاده و باعث میشه اوضاع دستگاه گوارشی پرنده بطور کامل به هم بریزه.پنیر که دیگهبا اون همه نمک بشدت مضره و ممکنه در آینده عواقبش رو ببینید.سعی کنید سریعتر هردو رو از غذاییش حذف کنید.
ای وای وای باشه چشم دیگه بهش بربری نمیدم.ممنونم.
ببخشید.من یک طوطی ملنگو دارم که فقط سیب وتخم آفتابگردان می خوره وبه غیراز اینها هر چیز که ازهرجا یادگرفتم جلوش می زارمدست ردبه سینش میزنه
.اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.
البته طوطیم دستیه.
سلام
غذاهای که براش لازمه رو در کنار سیب که دوست داره یا تخمه براش بگذارید البته دوست داشتن سیب خیلی خوبه
مثلا براش کرفس رو خورد کنید و با سیب مخلوط کنید به مرور با طعمش آشنا میشه و اونو امتحان میکنه
سلام.اگر جوجه سرنگی یا چشم دودی میخواید که ایشالا برج دو سال آینده به بازار میان.البته یکسری پاکستانی هم اواخر برج دوازده به بازار میان.اما اگر بالغ یا جوجه امسال میخواید همین الانم توی مغازه هاهست و میتونید برید خرید کنید.قیمتش هم معلوم نیست و معمولا پرنده نرخ مصوبی نداره و هر مغازه مطابق سلیقه خودش قیمت میذاره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.