من هنوز اون روزو یادمه شاید گرفتنش از یه اکواریوم خالی یک ساعتی طول کشید تازه سه نفر بودیم و دست سه نفرمون هم با هم تو اکواریوم بود
محمد هنوز قیمتشو یادمه7هزار تومن!!!!!!الان میدونی چنده ؟بین30تا40تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
من هنوز اون روزو یادمه شاید گرفتنش از یه اکواریوم خالی یک ساعتی طول کشید تازه سه نفر بودیم و دست سه نفرمون هم با هم تو اکواریوم بود
محمد هنوز قیمتشو یادمه7هزار تومن!!!!!!الان میدونی چنده ؟بین30تا40تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
سلام .. بعضی مواقع وقتی تو انجمن هستی یه دفعه یه مطلب جدید میبینی از ذوق زدگی سریع کیلیک میکنی ...
یکی از اون پستها البوم شما ست ...
خیلی قشنگه وزیباست...ادم اینجوری میشه ....![]()
مثل همیشه
زیبا من که عکس تایپک شمارو میبینم
روم نمیشه عکس از تانک خودم بزارم
ممنون اقایه رضا زاده عزیز
اگه میدونستم کسی علاقه داره به دیدن این البوم بیشتر عکس اپلود میکردم
رضا جون شما که خودت سلطان اکواریوم ابشوری چرا این حرفو میزنی
خدا قوت آقا مصطفی با این تانکت به قیمت روز بگیری فکر کنم ریفهات یه هفت ، هشت ملیونی بشه
من از وقتی تانک جدیدم رو راه انداختم ، ریفها و ماهیها اینقدر گرون شدن که دیگه نمیشه به راحتی قبل خرید کرد و تانکم خیلی خالیه ، روم نمیشه آلبومش رو درست کنم![]()
سلام مجدد ... علاقه دارم ...؟؟؟ دیوانه میشم ...اگر امشب قراره عکس بذارید .. هیچ جا نریم ...
![]()
1.در مورد نور هم میشه یه توضیحی بدید که از چی استفاده میکنید ..؟؟؟؟ ماشاا.. 65 صفحه نمیدونم کجا دیدم ... فکر کنم متال داشتید ... !!!
2.برنامه ساعت رو شناییتون چطوریه ..؟
3. از چه تایمری استفاده میکنید ؟؟؟؟
4.چند درصد سیفون میزنید ؟
5. با چه نمکی ؟
من ماشروم علاقه دارم ...
6.شرایط نگهداریشون چطوریه ؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم اما این رو بدونید که به خیلی از دوستان مثل بنده خیلی کمک میکنید ...![]()
می خوای عکس روزایه اول اکواریومم رو بزارم ببینی چه عکسایی روم میشد بزارم
آقا مصطفی وقتی روی لینک امضاتون کلیک میکنی میره صفحه اول که هیچ عکسی اونجا وجود نداره
یه عکس زیبا از نمای کلی تانکت بود که بجای اون ، این میاد :
![]()
1.یه قاب متال دارم که دوتا متال20هزار داره ب دوتا اکتنیکسلام مجدد ... علاقه دارم ...؟؟؟ دیوانه میشم ...اگر امشب قراره عکس بذارید .. هیچ جا نریم ...
![]()
1.در مورد نور هم میشه یه توضیحی بدید که از چی استفاده میکنید ..؟؟؟؟ ماشاا.. 65 صفحه نمیدونم کجا دیدم ... فکر کنم متال داشتید ... !!!
2.برنامه ساعت رو شناییتون چطوریه ..؟
3. از چه تایمری استفاده میکنید ؟؟؟؟
4.چند درصد سیفون میزنید ؟
5. با چه نمکی ؟
من ماشروم علاقه دارم ...
6.شرایط نگهداریشون چطوریه ؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم اما این رو بدونید که به خیلی از دوستان مثل بنده خیلی کمک میکنید ...
7.2ساعت متال و 9ساعت مهتابی ها
3.خود قاب تایمر داره که به صورت مجزا متال ها و مهتابی هارو روشن و خاموش میکنه
4.خیلی کم سیفون میکنم 2ماهی شاید یک بار اونم در حد40یا50لیتر
5.فعلن اکواریوم سیستم دارم
6.راحترین ریفی که من داشتم و بغیر از ماشروم پرزدار از همشون به راحتی نگهداری کردم
کاری نمیکنم دوست عزیز باعث خوشحالیه منه که در کنار دوستان خوبی مثل شما ها هستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.