شما سیکل کامل تی کردید
نیتریت کاملا باید 0 باشه
نیترات که خیلی بالا
فسفات قرمز منظور چه تستی هست
اونم باید کمتر از 0.2 باشه
شما سیکل کامل تی کردید
نیتریت کاملا باید 0 باشه
نیترات که خیلی بالا
فسفات قرمز منظور چه تستی هست
اونم باید کمتر از 0.2 باشه
ویرایش توسط l2eza : 2nd December 2012 در ساعت 07:30 PM
دوست عزیز با این وضع فسفات و نیترات که معمولمه علت اون جلبک ها چی هست.در ضمن اکواریوم سیکلش کاملش نشده هنوز؟!!چرا نیتریت صفر نیست؟؟!
به نظر من به جای این دارو اول به وضع نیترات و فسفات یه فکری بکنید که بهترین راه کاهش پایدارش هم رفیجیوم هست .
اگه درست تست زده باشید نیتریت میتونه کشنده و مسموم کننده باشه و در اکواریوم حتما باید صفر باشه.
میزان جریان ابتون مناسبه همینطور نورتون .اون دارو هم بعید میدونم تاثیر زیادی داشته باشه باید مشکل رو پایه ای حل کنید.
موفق باشید
میتونید این کارو بکنید اما چهره ی اکواریوم رو یکم بهم میزنه (سلیقه ای هست)در ضمن باید جریان اب هم داخل رفیجیوم باشه و بدون جریان اب گیاه سالم نمیمونه.یه مورد دیگه هم نور مخصوص رفیجیوم برای رشد سریع گیاه نور با کلوین پایین هست مثل لامپ کم مصرف یا led که داخل اکواریوم نمیشه .
رفیجیوم رو در کنار سامپ اگر جا هست یا کنار اکواریوم به صورت یه اکواریوم کوچک راه اندازی کنید خیلی بهتره و راحتتر میشه کنترل و رسیدگی کرد.
بین گیاه ها به نظرم انگوری خیلی مناسب هست ورشد زیادی هم داره .
اکواریوم حدودا 10ماه میشه راه اندازی کردم وتوش 2تا اسالاریس 2تا دامسل 4خط یه بلو تانگ یه جراح پادربلو یه موریش به جراح دم زرد یه گاپی شن خوار دارم همشونم حدود8ماه پیش گرفتم مشکلی ندارن تازه گیاهم چیزی اضافه نکردم بجز شقایق میله ای که اونم خودشو جمع کرده مثل یه گردو شده فقط نگران اون هستم چیکار کنم به حال اولش برگرده راستی من تو سامپم از رزین شرکت brightwellکه از خانه اکواریوم گرفتم استفاده میکنم که قابل شارژم هست ودنیتراتور دارم چرا باز نیترات بالا هست![]()
ویرایش توسط l2eza : 2nd December 2012 در ساعت 08:17 PM
اقا رضا چطوری باید راه اندازی میکردم میشه توضیح کامل بدین البته ببخشین اینهمه سوال میکنم معذرت
دنیتراتور اگه از این معمولی ها هست
پس از نصب دستگاه و پر کردنش از اب تانک جریان ورودی به داخل دنیتراتور میبندید به مدت 20 روز( البته کم زیاد هم میشه )
تا اکسیژن داخل فیلتر از بین بره و باکتریها بی هوازی شرع به رشد و تکثیر کنن
بعد از مدت 20 روز خروجی دنیتراتور تست میزنید اگه نیترات در حد صفر بود اماده
راه اندازی اگه نه باید بزارید باشه و هر روز تست میزنید تا موقعی که اماده بشه .
اگه دنیتراتور معمولی باکتری اونها نیاز به تغذیه دارن
که غذا هاشون به صورت پودر و قرص موجود هست
که در دو مرحله تغذیه انجام میشه
مرحل اولش که معمولا 15 روز طول میکشه ارتباط دنیتراتور با اکواریوم کاملا قطع میکنی
تا باکتری ها تشکیل کلنی بدن تا عمل جذب نیترات انجام بدن
مرحله دوم بلند مدت که میتونه تا 1 یا دوسال طول بکشه
که از مواد ارگانیک استفاده میشه که به صورت توپی شکل ( مانند بیوبال) ویا استوانه ای ساخته میشه
که اینارو در بلند مدت در اب تجزیه میشه و نیاز باکتری هاتو فراهم میکنه
ویرایش توسط l2eza : 2nd December 2012 در ساعت 08:54 PM
اقا رضا یعنی 20روز از برق در بیارم فقط توش اب باشه من اون قرصهای تو جعبه بود به بیوبالا اضافه کردم وزدم تو برق یعنی از برق بکشم
دوست عزیز دنیتراتور رو از برق جدا نکنید فقط جریان آب ورودیشو ببندین که ارتباطش با تانک اصلی قطع بشه تا باکتری های هوازی داخل دنیتراتور اکسیژن رو مصرف کنن و محل رو واسه باکتری های بی هوازی آماده کنن.
به هیچ عنوان دنیتراتور رو از برق در نیارین چون باعث گندیدگی آب میشه .
مگه چند تا قرص تو جعبه بود که همرو اضفه کردین ؟ اون قرص ها رو معمولاً به صورت ماهیانه استفاده میکنن .
میتونین از دنیبال استفاده کنین مثل بیوبال هستش ولی سفید رنگه . اون کار قرصها رو تا 6 ماه واست انجام میده .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)