با اجازه داوود عزیز ..
شما یه عکس از تانکتون بزارید .. اگه فیلتر سطلی هم داشته باشید باید هفته ای 30 % از اب اکواریومتون رو سیفون کنید ..
فیلتر سطلیتون رو هم هر 6 ماه باز کنید و مدیاهای اون رو با آب خود اکواریوم بشورید ..
اگه یک ماه بشه شما آبتون کهنه میشه .. بعد سیفون میکنید یهو آب تازه وارد چرخه میشه هم ماهیها و هم گیاهانتون دچار شوک میشند ..
در اثر نبودن آب تازه نیترات و نیتریت آب بهم میخوره .. درصد تکثیر جلبکتون بالا میره و خلاصه دردسرتون با سیفون دوره ای و منظم خیلی خیلی کمتر میشه ..
بهترین ارتفاع برای شما اگه از ال ای دی های معمولی قصد دارید استفاده کنید نهایتا 30 یا 35 سانت باید باشه .. اگه مهتابی بزارید 40 تا 50 سانت ..
50 به بالا از ال ای دی های قوی و با کیفیت و متال استفاده کنید ..
موفق باشید ..
بازم خیلی خیلی... خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی مفیدتون، سوال دیگه (پیش پیش از اینکه با سوالام خسته تون کردم عذر خواهی میکنم) مدیا هایه فلتر ایهایم 2213 برای تانکم کافیه ، مدیایه اضافی لازم نیس بهش اضافه کنم؟؟؟
درود به شما
خواهش میکنم دوست من وظیفه ماست که اینجا به دوستان کمک کنیم
دقیقا چند لیتر مدیا داره ؟
ولی تا اونجایی که من میدونم برای 225 لیتر تانک شما کافی نیست !
راستی اگه تانکت رو تازه میخوای راه بندازی یه تاپیک تو این قسمت به اسم خودت باز کن و از مراحل اولیه راه اندازی تانکت تا زمانی که که کامل میشه عکس بزار هم تانکت رو همه ببینن و دوستان هم در جهت
هرچه بهتر شدن تانکت هم نظرات کاملا مفیدی میدن
عکس آکواریوم های گیاهی اعضا
همینطوره که شما میگین ، من تازه میخام تانکم رو راه بندازم و فعلا تو مرحله تحقیقات هستم
سعی میکنم تا جایی که بشه همین کاری که شما میگین ، ینی درس کردن یه تاپیک تازه رو انجام بدم
حالا یه خواهشی که داشتم اینه که هر توصیه که فک میکنین به من کمک میده، بهم بکنین از قبیل تجهیزات و بستر و گیاه و حتی ابعاد تانک، چون هنوز هیچی خرید نکردم
در رابطه با فیلتر ایهایم 2213 هم روی جعبه ش نوشته بود برای ماکسیمم 250 لیتر ، واسه همین میگم احتمالا کافی باشه حالا اگه نظر شما چیز دیگه ایه لطفا بگین
بازم متشکرم از شما
سلام من تازه عضو شدم برای اینکه بخوام تانکی ماننده تانکهای ADA داشته باشم که نیاز به درز گیری نباشه و تمیز در بیاد چه کار کنم؟ از چه چسبی باید استفاده کنم ؟ یا کجا میتون برام بسازن؟ نمونه تانک
مورد نظر NATURE AQUARIUM GOODS
درود .. به پارسی پت خوش آمدید ..
کمتر جایی هست که بتونن اینکارو براتون بکنن .. این اکواریومها چسبهاشون به این دلیل انقدر ظریف و محکم هست چون چسب با دستگاه پمپاژ میشه روی شیشه ..
اولا جنس چسب خیلی مهمه .. دوما شیشه به قدری باید طراز بریده شده باشه و دیاموند شده باشه که کوچکترین ناهمواری نداشته باشه ..
شیشه اونها توسط کارخونه بریده میشه با دستگاه .. نه دستی و با الماس ..
خلاصه اینکه سخت میتونی همه این مواردی که گفتم رو یکجا گیر بیاری ..
من خودم یه مدت خیلی درگیر این قضیه بودم اما بی خیال شدم ..
شما به همین مدلهای وطنی راضی باش .. گزینه بعدی هم شیشه و تانکهای آماده چینی و ایتالیایی و .... رو بگیری که قیمت خیلی بالایی دارند ..
موفق باشید ..
دوست عزیز میتونید یه سری اطلاعات از پست شماره 8 این تایپیک بدست بیارید .. باز اگه سوالی بود در خدمتم ..
http://www.parsipet.ir/thread12843.html
در رابطه با فیلتر ایهایم اگه میشه بگید که 2213 برای 225 لیتر آب کافیه ؟(با توجه به اینکه روی جعبه ش ماکسیمم250 لیتر گرفته)، واگه بزرگترشو بگیرم مشکلی پیش میاد؟
بازم از اینکه راهنمایی کردین ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)