راستی فسفات هم باتستر سرا بالا هم هست (2 هستش)این عکس مال خودم نیست
مشخصات و علائمی که میگین درسته ولی سبز نیست
البته اولش شاید یه روز سبز باشه ولی یعدش سیاه میشه و سیاه میمونه
من فکر میکردم به خاطر استفاده از لامپ های اف بی ال معمولی باشه که جدیدا اضافه کردم
تقریبا تمام گیاه هام آلوده شدن چه رشد بالا و چه کم رشد
نور رو ببرم روی روزی 4 ساعت خوبه ؟
چقدر باید باشه؟
بین نیم و 1 بهترین حالت هستش .. اما یه نکته ای رو در نظر داشته باش .. تو تمام این صحبتهایی که میشه و میکنیم ..
این نکته وجود داره که اکواریوم انبوه و پر از گیاه به یه سری فاکتورهای آب نیاز داره .. و اکواریومی که گیاهان کمی داره بر عکس اکواریوم انبوه و پر گیاه هست ..
مثلا تو یه اکواریومی که بهترین حالت موجود رو داره یعنی تمام فاکتورها روبراهه همون فسفات 2 هم نمیتونه مشکلی ایجاد کنه ..
اما تو اکواریومی که گیاهان کمی داره چون فسفات مورد استفاده گیاهان قرار نمیگیره زمینه رو برای ایجاد جلبک بوجود میاره ..
والا تانک من تازه راه افتادهبین نیم و 1 بهترین حالت هستش .. اما یه نکته ای رو در نظر داشته باش .. تو تمام این صحبتهایی که میشه و میکنیم ..
این نکته وجود داره که اکواریوم انبوه و پر از گیاه به یه سری فاکتورهای آب نیاز داره .. و اکواریومی که گیاهان کمی داره بر عکس اکواریوم انبوه و پر گیاه هست ..
مثلا تو یه اکواریومی که بهترین حالت موجود رو داره یعنی تمام فاکتورها روبراهه همون فسفات 2 هم نمیتونه مشکلی ایجاد کنه ..
اما تو اکواریومی که گیاهان کمی داره چون فسفات مورد استفاده گیاهان قرار نمیگیره زمینه رو برای ایجاد جلبک بوجود میاره ..
نمیشه گفت که گیاه ها انبوده هستن ولی خوب نمیتونم بگم کم هم هستن
البته هنوز رشد کامل نکردن ولی سرعت رشدشون هم بد نیست
وقتی جریان رو قعط میکنم از تمام گیاه ها حتی اشک بچه ها هم اکسیژن خارج میشه و صحنه های جالبی ایجاد میشه
حالا فعلا co2 رو زیاد کردم و نور رو کم
یه جا خوندم سیفون هم کمک میکنه
اگر دوستان هم تایید می کنن یه مقدار هم سیفون بکنم
مرسی
دقیقا خودشه
البته یه عیب داره
اونم اینکه از 3 مدل حلزون مضر فقط یکیشو میخوره با حلزون های ریز و تخت و حلزون های مخروطی کاری نداره و فقط گرد ها رو میخوره
از نزدیک دیدم که چطور ترتیب حلزون های دیگه رو میده ولی هنوز موفق نشدم عکس بگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.