فکر نمیکنم من میگو دارم تو رفیجیوم اصلن به گیاها نگاهم نمیکنن ولی این میگو رو من نداشتم ولی غذایش گوشتخوار هست
من حدود 1 ماهه که تانکم راه افتاده می تونم شقایق بگیرم؟
راستی من دمام 28 موردی داره واسه ریف و شقایق ؟ چون من گیاهام اصلا تو این 1 ماهه تو این دما خراب نشدن
نه زمان مناسبی نیست و بزار یکمی اب اکواریوم جا بیفته بعد اقدام به تهیه شقایق بکن
دمایه28هم برایه ریفها خطرناک هست چون باعث متلاشی شدن پایه کلسیومیشون میشه
از راهنماییها و صبر ولطفتون بی نهایت ممنونم
دوست عزیز به همین راحتیهام نیست بعضا موجودات از خود رفتارهای متفاوت نشون میدن و ممکنه که باعث دردسر بشه براتون و نمیشه با خیال راحت خریداری کرد مثلا من یه نوار مسی رو توی 3 روز خیلی راحت غذا خورش کردم ولی ایا میشه گفت نوار مسی راحت غذا خور میشه مسلما نه چند روز پیش دیدم هرمیتم افتاده روی ستاره نارنجیم و داره پاشو میکنه اگه دیر رسیده بودم کنده بود که خدارو شکر به موقع رسیدم و فقط صدمه جزیی دیدش
فرشته ماهی کوتوله برین ها و صدفها به عنوان غذا مورد خمله قرار میدن
ولی اگه قراره با ریف نگه داری بشه بهتر این فرشته هارو از سن جوانی به تانک اضافه کنید
که به غذایی اماده عادت کنن .
این ماهی مثل جراح به سفیدک حساس هستن و وقتی سفیدک میگیرن توصیه نمیشه که
با دارو حاوی مس درمان بشن چون ماهی در برابر مس خیلی خیلی حساس که موجب مرگشون میشه
برای غذا خور کردنش در اوایل میشه از ارتمیا زنده و جلبک ورقه ای و اسپیرولینا حاوی عصاره سیر و
مولتی ویتامین استفاده کرد
یک چیز دیگم که هست بهتر این ماهی در هنگام ورود به تانک سنگ زنده فراوان داشته باشه
چون این خیلی کمک میکنه به ماهی که کمترین استرس بگیره
دوستان پس از 2 ساعت متر کردن نواب به صورت طولی .عرضی وارتفاعی اینجانب با کمال افتخار موفق به خرید 2 دلقک پرکولا شدم و از کسب این موفقیت به خود می بالم
انگار که تخمشو ملخ خورده بود اینم عکساش
![]()
البته دو تا هرمیت هم خریدم دونه ای 5000 تومان
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.