ضمن تشکر بابت قرار دادن تصویر از این نوع پدها در آکواریوم فروشی های معتبر موجوده یا احتمالا جای دیگه ای باید به دنبالشون گشت؟
ضمن تشکر بابت قرار دادن تصویر از این نوع پدها در آکواریوم فروشی های معتبر موجوده یا احتمالا جای دیگه ای باید به دنبالشون گشت؟
این پد هایی که آقا رضا معرفی کردند خیلی شبیه پشم شیشه است درسته>؟
احتمالا این جایی که فرمودید تهران باشه و منم دسترسی ندارم,با این وجود اگر رنج قیمتش را بفرمائید که حداقل بیش از اندازه گرون فروشی نکن ممنون میشم.
آقای نوروزی اگر شما هم در مشهد جایی میشناسید که به قیمت مناسب و اینکه بشه بصورت وزنی (کیلویی) تهیه کرد ممنون میشم,
چون با توجه به اینکه باید هر هفته نسبت به تعویض و یا شست و شوی اون اقدام کرد خرید از مغازه آکواریوم فروشی توجیه اقتصادی نداره.
بله مثل پشم شیشه هست و بهش پشم شیشه هم میگن ولی با این پشم شیشه ای که برایه عایق کاری استفاده میشه فرق میکنه
بله تهران هست ادرس و قیمت نوع خارجیش گرونه و توجیح اقتصادی نداره و فروشش هم بستگی به انصاف فروشنده داره
من و رضا کیلویی خریدیم که فکر کنم کیلویی4تومن بود که کلن فکر کنم20تومن خریدیم برایه حمل و نقلش نیاز به یه وانت پیکان بود!!!(البته بیشترشو رضا خرید)
یه سری پشم شیشه تو خیاطی هم استفاده میشه ممکنه از اونا باشه,بعدا عکسشو از تانک دوستم میزارم که توی تاپ فیلترش داشت.
اگه میشه توضیح بدید این سیستم چه طوری کار میکنه؟
تو تاپیک آقا فرشاد عکس بود اونجا فکر کنم علی آقا توضیح داده بودن ولی من درست متوجه نشدم.
![]()
این سه تا لوله همشون خروجی هایه اب از تانک به سامپ هستن با این تفاوت که دوتا سمت چپیا که زانویی دارن اب از اونا پایین میره و زانو هم به خاطر گرفتن صدا هست که باعث میشه اب با هوا وارد لوله نشه و اب تو لوله به گردش در نیاد که صدا بده و لوله اخر که سمت راست هست هم برایه مواقع اضطراری هست که وقتی اب از اون دوتا لوله پایین نمیره (خدایی نکرده) اورژانسی به کمک اورفلو میاد و اب از اونجا تخلیه میشه.این شیلنگ هایه هوا هو برایه اینه که تو ابتدایه راه افتادن اب تو لوله کمک بکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)