یعنی اینقدر خنده داره که این شکلک رو براش گذاشتید نفیسه خانوم؟؟؟چه جوری دلتون میاد بهش بخندید اخه عسل جونه منهدر هر صورت ممنون
یعنی اینقدر خنده داره که این شکلک رو براش گذاشتید نفیسه خانوم؟؟؟چه جوری دلتون میاد بهش بخندید اخه عسل جونه منهدر هر صورت ممنون
دوست عزیز قانون مشخصی نداره این چیزا!!
چیزی که مسلمه اینه که به صورت میانگین و تقریبی در 1 سالگی...حالا یکیشون در 8 ماهگی حرف میزنه یکی دیگه در 16 ماهگی!
همه اینه نسبی و تقریبیه
شاه طوطی من اولین حرف رو در 3 ماهگی زد
موفق باشید
خدا براتون حفظش کنه ممنونم از راهنمایی خوبتون.![]()
آخه خیلی بامزس ماشالا. خندم بیشتر از سر ذوق بود . منم دوسش دارم عسل جون رو مگه میشه دوستش نداشته باشم
معمولا چون شنیدم اولی کلمه رو با طوطیشون یه کلمه ساده انتخاب میکنن. ولی چون شما گفتی اولی کلمش خدا جون بود خیلی جالب بود
به هر حال تبریک میگم ایشالا سالهای سال با هم خوش باشید
واقعا پرنده ی خیلی خیلی باهوشیه ما چون از روی دوست داشتن بهش میگیم خدا جونم عسل چقدر قشنگه.از این جمله خدا جون رو یاد گرفته و تکرار میکنه.دو روز هم هست که میگه(چیکار کنم خدایا) واقعا باید گفت(چی کار کنم خدایا).موفق و پیروز باشید.![]()
سلام دوستان عسل کلم بروکلی خیلی دوست داره هر روز میخوره اشکالی نداره؟؟؟؟در ضمن خیلی شکموء هر چی توی دستمون میبینه اینقدر بالا پایین میپره و میگه(چیکار کنم خدایا)تا نگیره اروم نمیشه.عاشقه سبزیجاته مثل کلم پیچ و بروکلی و...
سلام
ضرری که نداره هیچ ، خیلی هم عالیه
غذایی سبزیجات تازه و جوانه حبوات و میوه های فصل بهترین غذای ممکن برای طوطی هاست
سعی کنید تا میتونید به جای تخمه و دانه های چرب سبزی های تازه بدید بهش تا این عادت خوب از بین نره
موفق باشید
سلام دوستان
من الان 3 هفته ای میشه که یه طوطی ملنگو دارم....الان روی قفس میادو ترسش هم کمتر شده...روی دست هم میاد ولی یکم با ترس
میوه و اینها همه چی میخوره فقط از دست که میخوام بهش بدم نمیگیره
فقط یه تنها مشکلی که داره اینه که وقتی خودشو تمیز میکنه یه پرزهای سفیدرنگی ازش بیرون میاد
نه پرکنی هست و نه پرجویی..تمام پرهاش سالمه....به نظرتون یک چیز بدنش کمه؟تغذیه خوب نکردمش؟
به نظرتون چیکار کنم که دیگه از این پرزها بیرون نیاد؟
ممنون
سلام.این پرریزه ها جزو جدانشدنی از زندگی طوطی هاست و همیشه موقع تمیز کردن خودشون از بدنشون جدا میشه و کاریش نمیشه کرد و پرنده ی شما هیچ ایرادی نداره و بی دلیل نگران نباشیدسلام دوستان
من الان 3 هفته ای میشه که یه طوطی ملنگو دارم....الان روی قفس میادو ترسش هم کمتر شده...روی دست هم میاد ولی یکم با ترس
میوه و اینها همه چی میخوره فقط از دست که میخوام بهش بدم نمیگیره
فقط یه تنها مشکلی که داره اینه که وقتی خودشو تمیز میکنه یه پرزهای سفیدرنگی ازش بیرون میاد
نه پرکنی هست و نه پرجویی..تمام پرهاش سالمه....به نظرتون یک چیز بدنش کمه؟تغذیه خوب نکردمش؟
به نظرتون چیکار کنم که دیگه از این پرزها بیرون نیاد؟
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.