من الان 14 روزه از کوتاهی پرهاش همش کنارشم.اصلا تنهاش نگذاشتم.همش براش مقوا و اسباب بازی میزارم.همش باهاش حرف میزنم.اما نمیخونه ناخنشم میجوه.امروز دامپزشکی رفتم بهش شربت فلوکستین داد.خودم یه خورده خوردم خیلی تلخه.بهش ندادم.اخه اکثرا هم میگن دارو ندید.میخوام بدونم عموما چقدر این وضعیت طول میکشه؟نکنه پرکن بشه؟دیگه چه کاری کنم که براش مفید باشه؟![]()
مقوا کی گفته به کاسکو بدین؟:![]()
سلام بیشتر اوقات بیرونه.بیرون ناخناشو میجوه.تا میجوه حواسشو پرت میکنم این کارو نکنه.منظورتون از بیتابی چیه؟اما بعضی مواقع به یه جا خیره میشه.
در مورد مقوا چند تا سایت خوندم که لول کنید بهشون بدید تکه تکه میکنه میندازه بیرون.خیلی هم دوست داره.مثلا نوشته بود گیاه بامبو براشون خوبه..یا النگوهای پلاستیکی که برای دختر ها هستش .یا کلید های پلاستیکی که چند تا هستن خیلی دوست دارن و از بازی باهاشون لذت میبرن.
یه سوال دیگه میله چوبی که تو قفس براشون میزاریم اگه دو تا باشه مشکلیه؟یا اینکه باید فقط یکی باشه.
واگه براشون فیلمی از کاسکوهای دیگه که صحبت میکنن بزاریم خوبه؟یا بیشتر افسرده میشن؟؟![]()
مقوا توش ترکیبات نفتی و سرب و ... داره . در ضمن مقوا رو از ضایعات چوب و کاغذ تولید میکنند معلوم نیست توش چیه! شاید مقوا های خارج استاندارد هایی رو رعایت کنه اینجا از این خبرا نیست
در ضمن بعضی از طوطی ها مقدار کمیش رو در حین بازی میخورن!!! در مجموع توصیه نمیشه
در مورد وضعیت روحی و عصبیش هم شما صاحبش هستید و بهتر از هر کسی متوجه میشید چی چیز هایی توجهش رو بیشتر جلب میکنه و بیشتر دوستشون داره . طوطی ها و مخصوصا کاسکو هر کدومشون شخصیت خاص خودشون رو دارن...دقیقا مثل انسان .
چوب قفس یکیش برای کاسکو کافیه و نیازه به دومی نیست . اون واسه پرنده هایی مثل مینا هست که مدام میپرن بالا و پایین!
محبت و ارتباط برقرار کردن خودتون با طوطی مهم تر از هر چیزیه ولی به هر حال اسباب بازی و چیزایی که سرگرمش میکنه هم حتما در دسترسش باشه . تصویر تلویسزیون رو نمیتونن ببینن مگر اینکه lcd یا led باشه...اگر بزارید براش بد نیست
موفق باشید
بازم میگه نکنه پرکن بشه؟اینقدر حساس نباش بی خیال باش وسعی کن سرگرمش کنی . طوطی ها پرشون که کوتاه میشه تا یه مدت یکم ساکت و ناراحت به نظر می رسن . وقتی هم ناخناشو میجوه .عکس العمل نشون نده . اگه بفهمه وقتی ناخن می جوه شما بهش توجه می کنی عادت میشه براش. منظورم از بیتابی این بود حالت عصبی داره یا نه
خودت باهاش صحبت کنی خیلی بهتره . دادن اسباب بازی کافی نیست . باهاش تمرین کن . روی دستت میاد ؟؟ اگه نمیاد باید باهاش کار کنی . اگه روی دستت میاد بهش ترفندای دیگه رو یاد بده. از بین غداهای چرب مثل پسته و تخمه ، چیزی هست که خیلی دوست داشته باشه ؟
سلام.اسباب بازی خیلی براش میزارم.خیلی هم باهاش حرف میزنم.والا چونم درد گرفت
وقتی میاد بیرون خیلی بال میزنه.روی دستم میاد.وقتی رو قفس هستش دستم میبرم خیلی دوست نداره اما وقتی اصرار میکنم میاد.اما وقتی میارمش پایین روی فرش. میاد رو دستم که یعنی ببرمش سمت قفس.
از بین اجیل همشو دوست داره مخصوصا بادام پسته تخمه.
یه پرنده فروش گفت اصلا تا 10 روز از قفس بیرون نیارش .قبلا اگه اهنگی میزاشتم یا صدای خوندنشو میزاشتم فورا میخوند الان فقط وقتی صدای خودشو میشنوه خودشو پف میکنه گردنشو دراز میکنه.
اصلا از قفسش پایین نمییاد.وقتی میارمش پایین میترسه.به نظرتون اینکارو خیلی انجام بدم تا ترسش بریزه یا بزارم خودش کم کم بیاد پایین؟؟به اسباب بازیهایه دیگش اصلا علاقه نداره مقوا خیلی دوست داره.یا میوه کاج که اونها هم که گفتید بده.![]()
اینکه از روی زمین میاد روی دست شما اصلا روی دست اودن با میل وعلاقه نیست .همه طوطی ها حتی یه طوطی وحشی هم اگه روی زمین بیاد چون ارتفاعش خیلی پایین تره و نمیخواد تو اون شرایط باشه میاد روی دست صاحبش ولی فکرش یه جای دیگست . فکرش اینه که از اون ارتفاع کم به یه جای بلند برسه که تسلط داشته باشه به همه . باید یه کاری کنید که هروقت میگید بیا خودش بیاد .
دلیل اینکه میگه تا 10روز نیارش بیرون چیه ؟؟؟
چرا از قفس می خوای بیاریش پایین ؟ برای روی دست آوردن می گی ؟؟ ترسش از چی بریزه ؟؟
مقوا هم آقای آژیده توضیح داد . درباره میوه کاج هم که بچه توضیح دادن .
اگه بخواد به میل خودش بیاد پس اون برای طوطیهای که خیلی رام هستن و همش میخوان بیان سمت صاحبشون.که فکر نکنم طوطی من که نزدیک 2ماه میشه اوردم بخواد این قدر با من راحت باشه.من باید اول مشکل نخوندنشو حل کنم بعد شروع به درسهای دیگه کنم.
برای پایین اوردن دلیلم اینکه یخورده فعالیت کنه.همش بالای قفس نشینه تو فکر بره.به هیچ اسباب بازی هم دیگه علاقه نداره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)