فکر کنم تموم شده 8/8 آبگیری بود . از دنیترول استفاده کردم
یعنی نیترات رو اشتباه گفته؟؟؟
من denitrol (jbl) استفاده کردم
هادی جان سیکل چند مرحله داره
اول باید داخل تانک یه منبعی باشه که آمونیاک تولید کنه مثل ماهی ، غذای ماهی و لایو راک و اضافه کردن آمونیاک به صورت دستی
استفاده کردن از ماهی چون ماهی در حین طی شدن سیکل اذیت میشه و ماهی های قوی فقط سیکل رو تحمل میکنند توصیه نمیشه
اضافه کردن آمونیاک هم باید تستر داشته باشی و یه دز مشخص اضافه کنی پس این هم توصیه نمیشه
راحت ترین کار برای تولید آمونیاک اضافه کردن2 الی 3 کیلو لایوراک به تانک هستش که موجودات داخل لایو راکها تولید آمونیاک میکنند
هنگامی که تولید آمونیاک شروع شد ومقدار اون زیاد شد ، باکتریهایی به وجود میاد که آمونیاک رو تبدیل نیتریت میکنه
در مرحله دوم کم کم آمونیاک کم شده و به همون مقدار نیتریت زیاد شده و باکتریهای دیگه ای به وجود میاد که نیتریت رو تبدیل به نیترات میکنه
مرحله سوم وقتی که باکتری به اندازه کافی تولید شده و به محظ تولید آمونیاک اون رو تبدیل به نیتریت و باکتریهای دیگه اونها رو تبدیل به نیترات مکنند و عملاً مقدار آمونیاک و نیتریت در حد صفر میشه و نیترات شروع به بالا رفتن میکنه و عملاً میشه گفت که سیکل طی شده
آمونیاک و نیتریت بسیار سمی هستند من در جایی خوندم که وقتی ماهی در تانک باشه وقتی سیکل طی میشه و یا سیکل به هم خورده باشه مثل وقتی که شامپو وارد چشم ما میشه و میسوزه ، آبششهای ماهیها همونجور میسوزه در حالیکه ما فقط 10 دقیقه فقط چشمهامون میسوزه ولی ماهیها این وضع رو چند روز باید تحمل کنند و هر ماهی نمیتونه این رو تحمل کنه و ...
حالا وظیفه دنیترول چیه این وسط ؟
دنیترول هاوی باکتریهای زنده ای هستش که سرعت سیکل رو تسریع میکنه در حالت عادی این باکتریها خودشون به وجود میان و از 15 روز تا 45 روز ممکنه طول بکشه ( مدت سیکل)
در صورتی که دنیترول این باکتریهای زنده رو داره و شما با اضافه کردن اون مدت سیکل رو کم میکنید که ممکنه بین 7 الی 20 روز طول بکشه
پس اگر شما در تانکتون تولید آمونیاک نکرده باشید اضافه کردن دنیترول بیهوده بوده !!
سلام دوستان .. یک هقته میشه که روباه من یه قلمبه به رنگ بافت بدنش زیر دهنش زده بیرون... خوب غذا میخوره وهیچ جایی هم خودش رو نمی مالونه ...یکی از دوستان گفته شاید مخملک باشه... نسبت به چند روز پیش این برجستگی بزرگتر شده ... لطفا راهنماییم کنید...
![]()
سلام
تشکر از راهنماییاتون
من آب رو دوباره یه جا دیگه تست زدم . مثل اینکه تست قبلی اشتباه بوده.
الان نیترات 35
نیتریت 0
آمونیاک~0
فسفات~0
ph=8.4
شوری = 1.025
به نظرتون سیکل تموم شده؟ الان 17 روز از آبگیری گذشته
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)