بله ظاهرامادسنر که الان 5و6 ماهشه قبل از اینکه کنه بگیره قشنگ میخوند اما بعد از اینکه درمانش کردم کم کم شروع کرده به ریزه خونی
پس این جدیده هم مطمئنا مادس چون روزنامه ی کف قفسو یه سره میکنه حتی نخ های پارچه ی دور قفسشو هم میکنه
الان قفساشونو بغل هم گذاشتم اما قفس نره بالاتر از قفس ماده س جاشونو عوض کنم؟
بله از هم فاصله داشته باشند بهتره به طوری که همدیگرو نتونند ببیند
با سلام به دوستان من 5تا مرغ عشق خیلی سر حال دارم میخوام بفروشمشون یه دونه مرغ عشق بخرم اگه میشه راهنماییم کنید چی بگیرم که قیمتش گرون نباشه و مناسب باشه؟؟؟در ضمن خوشگلم باشه.![]()
با سلام ببخشید من اشتباه تایپ کردم میخواستم بگم میخوام مرغ عشقامو بفروشم یه دونه قناری بخرم اگه میشه کمکم کنید چه قناری بخرم که قیمتش گرون نباشه خوب بخونه خوشگلم باشه؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
تو قسمت مرغ عشق هم مطرح کردید جوابتون رو دادم
در ضمن لازم نیست یک پست رو در چند جا بزارید...
شما این سوالو تو چن تا تاپیک مرتبط و غیر مرتبط پرسیدی
در مورد مرغ عشقا که آقا بابک توضیح دادن
در مورد قناری هم دوستان تو این بخش جوابتونو دادن
ببخشید اخه من هنوز هیچ جوابی در مورد خرید قناری دریافت نکردم؟؟؟؟تکلیف جوجه هام که مشخص بشه نمیدونم قناری باید چی بخرم؟؟؟؟؟
سوال و جوابتون که تو بخش تکثیر پرسیده بودین
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه شما تا حالا قناری نداشتین بهتره قناری رسمی معمولی (حمال ) بگیرین
توی این فصل خوشبختانه نرهای بخون کاملا مشخص هستند و شما خودتون میتونین یه انتخاب خوب داشته باشین
ضمنا لطفا سوالات کلی در مورد قناری در بخش پرسش و پاسخ های متداول قناری مطرح کنید
با تشکر
ممنونم نفیسه خانوم که جوابم رو برام گذاشتید.من کامپیوترم قاطی کرده بود پست ها رو نشون نمیداد.در هر صورت ممنونم از راهنماییهای خوبتون.![]()
سلام من میخوام برم یه قناری یه سر دیدم بخرم رنگ سفید هست البته یه لکه روی بدنش داره قیمت 250000 البته تا 200000 هم میده به نظر شما میرزه یه قناری سفید هم داره مست ماده گیر میگه 100000 {معمولی}
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.