به نظر من هم ماشین سواری براش خوبه .. سنگدل ببر با ماشین بابات یه دور بزنینش دیگه..
چه حالی میده عادت کنه به ماشین پدرت و امونجا رو به عنوان ..... برگزینه .. اااااااایییییییی میخندیم بهت زهرا![]()
به نظر من هم ماشین سواری براش خوبه .. سنگدل ببر با ماشین بابات یه دور بزنینش دیگه..
چه حالی میده عادت کنه به ماشین پدرت و امونجا رو به عنوان ..... برگزینه .. اااااااایییییییی میخندیم بهت زهرا![]()
بابا تازه اوردیش عجله نکن خب ... بزار محیط رو بشناسه .. فقط بپا زیر کابینت نره که دیگه بیرون نمیاد ..
اشپزخونه کلا به عنوان جهنم بهش معرفی کن .. نمیدونم چه گیری دارن به اشپزخونه![]()
سلام زهرا خانوم،خیلی خوشگله مثل برف میمونه.مبارکت باشه
خیلی ملوسه ونازه مبارک باشه از طرف من حسابی بچلونش
به خاطره همینه که نباید به دختر ها ماشین داد دیگه[B]این پیشول خان اسمش سامی ه دو ماهشه 13 شهریور به دنیا اومده خیلیم بچه ارومیه
فعلا همین یه عکسو میذارم چون این آقا تا اومد تو ماشین یه 5 دقیقه بعد هم بالا آورد هم پی پی کردحالا الان منم مجبورم برم ماشینو نمیز کنم بابام کلی غر زده ماشینم بوی استفراغ گربه گرفته شانس اوردم نفهمید پی پی کرده وگرنه میکشت منو
![]()
مبارک باشه زهرا خانوم ایشالا سالیان سال در کنار هم باشین خیلی باحاله نگاهش رو دوست دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.