سلام دوستان
من دو تا فایتر باله بلند دارم که موقع اثاث کشی متوجه نشدم و این دو ماهی رو تو یه ظرف ریختن و یکیشون زده باله های ماهی ریخته شده یه کم
نژاد ماهی half moon
میخواستم بدونم راهی هست دوباره مثل اولش بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من دو تا فایتر باله بلند دارم که موقع اثاث کشی متوجه نشدم و این دو ماهی رو تو یه ظرف ریختن و یکیشون زده باله های ماهی ریخته شده یه کم
نژاد ماهی half moon
میخواستم بدونم راهی هست دوباره مثل اولش بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله اما خیلی زمان بره.این اتفاق برای من هم افتاد والبته انجل این کارو باهاش کرده بود.بعد از سه چهار ماه درست شد.
ولی یه بارم یه دونه مولی روبا فایتر انداختم زد چشم مولی انگار کور شده بود .ولی مولیی رو تنها توی ظرف نگه داشتم ومرتب تغذیش کردم تا اینکه چشمش زود خوب شد
چه برنامه غذایی یا ویتامین بگیرم که سریعتر بشه فرایند بازسازی باله هاش
ممنون
باز سازی باله ها علاوه بر پروئین و ویتامین ها ، نیاز به کلسیم و منیزیم و سایر مواد معدنی داره
از سرا مینرال هم استفاده کنید در کنار تغذیه مناسب
در ضمن نور آفتاب خیلی در سلامت گوپی ها نقش داره...اگر سلامت گوپی براتون اهمیت داره از لامپ های مخصوص تانک های گیاهی استفاده کنید
ممنون آقای آژیده
چه غذایی بدم که غنی از پروتین و کلسیم و منیزیم باشه و اینکه سرا مینرال رو چطور میشه تهیه کنم
دوست عزیز امروز رفتم نواب یه مغازه به نام ایران بتا تازه باز شده که همه نوع نژاد فایتر رو میاره.اما قیمتاش یه کم بالاست.نرهاش3000وماده از 4000تا 10000تومن
فایتر خیلی خوب قیمتش از 100 هزار تومان شروع میشه به بالا!
3000 تومان که دیگه بالا محسوب نمیشه![]()
منظورم نسبت به فایتر های مغازه هست.اکواریومی های محل ما که تهش 2تومن میوردند.بعدشم درست میگید 3تومن بالا نیست ولی فایتر 2تومنی رو 10تومن خریدن....
البته همه ی نژادها نرش 3تومن ولی مثلا مادهی هلف مون 10تومن!به نظرم قیمت ماده ها نسبت به نرها خیلی بالا بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.