متاسفانه هیچ کدوم فعلاً در بازار موجود نیستمگر کسی تو مغازش از قبل داشته باشه که من تلفنی از هر پرسیدم نداشت!!
و جنسهای اروپایی حدود دو تا سه برابر چینی قیمت دارند
متاسفانه هیچ کدوم فعلاً در بازار موجود نیستمگر کسی تو مغازش از قبل داشته باشه که من تلفنی از هر پرسیدم نداشت!!
و جنسهای اروپایی حدود دو تا سه برابر چینی قیمت دارند
پس اگه پیدا کنم میگیریم
فقط اینکه صد در صد صدا نداره دیگه؟
فقط اینکه اینجا کسی نیست خودم باید راهندازی کنمش![]()
نمیشه گفت اصلاً صدا نداره ولی از چینیها قطعاً کم صداتر و کم مصرف تر و دارای عمر بیشتری از جنسهای چینی هستش
مثلاً واتر پمپهای چینی اول کم صدا هستن ولی به مدتی هم به صدا میفتند و هم قدرت پمپاژ اونخا کم میشه
دوست عزیز زیر واتر پوپ چند لایه ابر قرار بده خیلی در کاهش صدا کمک میکنه ..من واتر پمپ sobo دارم اوایل خیلی صدا میداد تا این کار رو کردم صداش خیلی کم شد ... بطوریکه 2 متریش میتونی بخوابی ...
موفق باشید ...
سلام آقای رضا زاده
شما با این کار جلوی ارتعاش پمپ به سامپ رو میگیری ولی وقتی خود پمپ به صدا بیفته ، هیچ کاری نمیشه کرد که صداش به طور کامل قطع بشه
بله حق با شماست ... فعلا برای من بعد از یک سال به صدادنیفتاده ...
پارسال این موقع 35 خریدم ..اکوا مدیک 120 بود ... الان شده 80 وووووو اکوا کدیک .... نمیدونم !!!!!!!!
سلام ادوستان
لان 7 روز از سیکل 9 روزه آکواریوم گذشته و هنوز نیترات بالاست . از دنیترول استفاده میکنم . تست هم سرا هست.مشکل کجاست؟
سلام دوست عزیز
دنیترول هاوی باکتری زنده هستش که آمونیاک رو به نیتریت و نیتریت رو به نیترات تبدیل میکنن و هیچ تاثیری روی کم کردن نیترات نداره
اگر نیتریت آب بالاست که هنوز سیکل طی نشده
اگر نیترات بالاست که که سیکل طی شده و شما به وسیله سیفون کردن ،راه اندازی رف و ats میتونی سطح اون رو در مقدار متعارف نگه داری
در ضمن تستر سرا رو اگه تازه خریدی احتمال داره درستر نشون بده ولی اگر مدتی که از خریدش میگذره درست نشون نمیده و بعد یه سال کلاً بدرد نمیخوره
سلام دوستان
امروز خاستم یه قاب و مهتابی دایمکس بگیرم تمام مشخصاتش بود ولبی کلوینش ننوشته بود. از کجا میشه کلوینش فهمید? قاب 120 سانتی بود با 4تا مهتابی تروپیکال سفید
نظرتون درباره قاب مهتابی دایمکس چیه?
ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.