سلام دوستان الان من به قنارها سر زدم ماده یدونه تخم گذاشته ولی نمیدونم چرا شب معمولا سپیده تخم میزارن این یه مشکله مشکل2وم هم رنگ تخم ابی نیست به رنگ خاک هست یعنی قهوی باخال های سیاه ندیده بودم این رنگی ایا این تخم مشکلی داره ممنون میشم راهنمای کنید
سلام دوستان الان من به قنارها سر زدم ماده یدونه تخم گذاشته ولی نمیدونم چرا شب معمولا سپیده تخم میزارن این یه مشکله مشکل2وم هم رنگ تخم ابی نیست به رنگ خاک هست یعنی قهوی باخال های سیاه ندیده بودم این رنگی ایا این تخم مشکلی داره ممنون میشم راهنمای کنید
سلام. خیلی ممنون
2 تا سوال داشتم اول اینکه واقعا قناریها اینقدر علاقه دارند با هم باشند؟ حتی نرها! وقتی اجازه نمیدم این دو تا همو ببینند بیتاب میشند و از کوچکترین روزنه میخاند همو ببینند!!!
دوم اینکه اگه 1 ماده بخرم فقط با یک نر میتونم جفت کنم؟
من که اگه یکی از ماهیام یا قناریهام زبونم لال بمیرند واقعا غصه میخورم اصلا ربطی هم به ارزش مادیش نداره! ایشالا که شما و عزیزانتون در سلامت کامل باشید.
ممنونم.
سلام
منظورم این بود که با یکی جفت بشه بعدش واسه سری بعد با اون یکی!!
بهر حال دوست عزیزم من دو تا ماده خریدم و 140 تومن پیاده شدم! ولی اون نره طلایی همش داره جیک میزنه و قرمزه آرومه!!
نظرتون در مورد رنگ ماده ها؟ قیمت و موقعیت مکانی که قناریها را گذاشتم چیه؟ کدوما با کدوم پا جفت بدازم؟
و در پایان عکس پروفایلتون مال دیسکسهای خودتونه؟
موفق باشید. سپاسگزارم
![]()
سلام ممنون و سلامت باشید
اگه در یک اتاق باشند و نرها همیدگر را ببینند ولی ماده ها را نبیینند اشکال داره؟ (از پارچه برای مخفی کردن ماده ها استفاده کنم)
یا در همین حالت پارچه ای بزارم که ماده ها دیده نشند و نرها هم نمیتونند همو ببینند. چطوره؟
قد و هیکلشون چطوره؟
سپاسگزارم.
سلام
قناری های خوبی هستند
اشکال نداره نرهارو بزنید توی یک ردیف ماذه هارو بزنید زیرشون جوری که همدیگرو نبینند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)