سلام دوست عزیز ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هست
میخواستم بدونم اون گیاهی که روی چوبتون هست در شکل اول و اونو شبیه درخت کرده اسمش چیه و نحوه استفاده از اون چجوریه و مشابهش چه چیزایی هست؟ممنون
سلام دوست عزیز ببخشید سوالم خیلی ابتدایی هست
میخواستم بدونم اون گیاهی که روی چوبتون هست در شکل اول و اونو شبیه درخت کرده اسمش چیه و نحوه استفاده از اون چجوریه و مشابهش چه چیزایی هست؟ممنون
با اجازه آقا سعید..
سلام دوست عزیز ..
آقا رضا این گیاه خزه موس هست که اطلاعات تکمیلی رو میتونید اینجا ببینید ..
این گیاه رو بر روی سنگ یا چوب و تنه با نخ میبندند .. گیاه مفیدی هست برای مخفی شدن میگو ها و بچه ماهی ها ..
موفق باشید ..
مرسی از جوابتونبا اجازه آقا سعید..
سلام دوست عزیز ..
آقا رضا این گیاه خزه موس هست که اطلاعات تکمیلی رو میتونید اینجا ببینید ..
این گیاه رو بر روی سنگ یا چوب و تنه با نخ میبندند .. گیاه مفیدی هست برای مخفی شدن میگو ها و بچه ماهی ها ..
موفق باشید ..
میشه بگید از کجا میشه تهیش کرد؟مشابهی توی طبیعت داره؟
در مورد گیاه اشک بچه کوتوله که برای کف استفاده میشه هم توضیح میدید؟و مشابهش توی طبیعت هست؟
ممنون
دوس عزیز سوالتون رو توی بخش مربوطه بپرسید مممنون
http://www.parsipet.ir/thread985-42.html
دوست عزیز من خواستم از تجربه خود ایشون استفاده کنم نه اینکه سوال بی موردی مطرح کنمدوس عزیز سوالتون رو توی بخش مربوطه بپرسید مممنون
http://www.parsipet.ir/thread985-42.html
در ضمن منظورم جواب دادن مستقیم ایشون بود توی اون بخش که هر کی برسه جواب میده ولی فکر نمیکنم به اندازه ایشون بتونه کمکم کنه
دوست عزیز اگه شما شخصا از ایشون سوال دارید میتونید تو پیغام خصوصی ازشون بپرسید .. وگرنه سوالتون عمومیه و لزومی به پرسیدنش تو آلبوم شخصیه ایشون نیست ..
اینجوری نظم سایت و انجمن هم بهم نمیریزه ..
ایشون هم فقط راهنمایی کردن دستور ندادن..
موفق باشید ..
معنی آلبوم شخصی هم فهمیدیما مرسی واقعا
خیلی خلوته از گیاه بیشتری استفاده کن فضا شو داری آکواریوم گیاهی اگه میخواد خلوت باشه باید اندازه تانکشم کوچیک باشه این تانک با گیاه بیشتر قشنگتر میشه با چوبایی که تو آکواریوم گذاشتی اگه گیاه بیشتر به خصوص گیاهای پهن برگ و بزرگبکاری خیلی قشنگ میشه.
من بجار عکس vatan daownload میبینم باید چی کار کنم بابا بقیه از عکسا تعریف میکنن ما حسرت میخوریم!!! یکاری بکیند ما هم بازی بدین!!! مگه ما تازه کارا دل نداریم!!!!![]()
دوست عزیز چند روز هم صبر کنید سایت مجددا به حالت اولش برمیگرده .. تمامی عکسها از بین رفتن و دوستان باید عکسهای جدید رو بزارن ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.