یعنی ترکوندی واقعا خیلی قشنگ شده مخصوصا اون مرجان بابل
اکواریمت فوقعلاده شده ایشلا ابش در گردش باشه و همشون بمونن واست
یعنی ترکوندی واقعا خیلی قشنگ شده مخصوصا اون مرجان بابل
اکواریمت فوقعلاده شده ایشلا ابش در گردش باشه و همشون بمونن واست
احمد جان وافعا" محشره دیگه ما بریم تانکامونو قرل آلا کنیم احمد فکر کنم دیگه از نورت جواب گرفتی اگه از این ال ای در ها دیدی یه ندا به ماهم بده ما که خیری از ال ای دی های خودم ندیدم
سلام و تبریک برای تانک قشنگت. ممنون که عکس گذاشتی .مجموعه ی زیبایی از قارچهاور پلیپها رو داری .بازم برای جراحها بهت حسودیم شد خیلی تنوعشون زیباست خوش به حالت.این مدل خروس هم بین انواعشون واقعا زیباست با توجه به اینکه سایزش هم کوچکتر از بقیه است مناسبتر هست جهت نگهداری .من یه زمانی 250 تومن قیمت کردم .چند خریدی؟
یه ایراد کوچک هم از شنهای کف تانک بگیرم با اجازه !به نظرم یکم ارتفاعش زیاد هست و دیاتوم هم زده اگه با برچسب یا نواری حاشیه بزنی به نظرم زیباتر بشه.گابی تو تانک نداری؟
مرجان بابلت رو چند وقت هست داری؟ من تا حالا دو بار خریدم اولی رو دامسل از بین برد دومی هم خود به خود بعد چند روز از بین رفت(فکر کنم بهش ضربه خورده بود موقع حمل و نقلش)الان یکم میترسم دوباره بخرم!!
در اخر بازم مبارک باشه .ان شا الله همیشه در کنارش شاد و موفق باشی
مرسی حسین جان از راهنماییت اون تپه شنی بخاطر فعالیت کلارکی هستش هرچی هم صافش میکنم اینجوریش میکنه.من سر خرید ماهی هم یک تجربه بگم حتما تو مغازه به فروشنده میگم براشون غذا بریزه و ماهی که غذا نخوره رو نمیخرم(علی الخصوص جراح ها)اونهایی که رو شیشه می بینی مثل کرلاین هستند ولی سبز رنگ جناب مرادی گفتند مشکلی نداره واقعا هم مثل کرلاین سخت هستند.من بخاطر مرجانهام دیگه گابی نمیگیرم یک ستاره الک کن تو تانک دارم فکر کنم کفایت میکنه. در خصوص بابل هم من حدود 8 ماهی میشه دارمش اگه جاش خوب باشه بنظر من مشکلی پیش نمیاد.در مورد مرجان هم مراجنی که تو مغازه خوب باز نشده سعی کن هیچ وقت نگیریسلام و تبریک برای تانک قشنگت. ممنون که عکس گذاشتی .مجموعه ی زیبایی از قارچهاور پلیپها رو داری .بازم برای جراحها بهت حسودیم شد خیلی تنوعشون زیباست خوش به حالت.این مدل خروس هم بین انواعشون واقعا زیباست با توجه به اینکه سایزش هم کوچکتر از بقیه است مناسبتر هست جهت نگهداری .من یه زمانی 250 تومن قیمت کردم .چند خریدی؟
یه ایراد کوچک هم از شنهای کف تانک بگیرم با اجازه !به نظرم یکم ارتفاعش زیاد هست و دیاتوم هم زده اگه با برچسب یا نواری حاشیه بزنی به نظرم زیباتر بشه.گابی تو تانک نداری؟
مرجان بابلت رو چند وقت هست داری؟ من تا حالا دو بار خریدم اولی رو دامسل از بین برد دومی هم خود به خود بعد چند روز از بین رفت(فکر کنم بهش ضربه خورده بود موقع حمل و نقلش)الان یکم میترسم دوباره بخرم!!
در اخر بازم مبارک باشه .ان شا الله همیشه در کنارش شاد و موفق باشی
راستی یک نکته هم بگم من از وقتی از محصولات تقلبی !!!! برایت ول استفاده میکنم واقعا تاثیراتش رو می بینم .از همین جا از اون کسی که با وجدان داره این جنس رو به قول دوستان تقلبی میزنه و تو ایران!!!!!! پر میکنه کمال تشکر رو دارم![]()
برایت ول حرف نداره من خودم کاملا ازش راضیم
حداقل اینه که جواب کارشو پس داده نسبت به یک سری محصولات دیکه
راستش مشکلم نوره سفیدشه که یه اسم 20000 هزاز کلوین گرفتم کلا" 36 عدد ال ای دی 1 وات ولی جلبک تو تانکم زیاده و ریفهام خوب باز نمیشن پارامترهام مشکلی ندارند مطمئنم ماله نوره میخام 20 عدد دیگه اضافه کنم ولی با ال ای دی خوب که پیدا نکردم
راستش منم از برایتول خیلی راضیم 2 ماهه استفاده میکنم خیلی فرق کرده تانکم
فواد جان 20 تای دیگه رو حتما همش رو آبی 450 بگیر(رویال بلو) احتمالا مشکلت کم میشهراستش مشکلم نوره سفیدشه که یه اسم 20000 هزاز کلوین گرفتم کلا" 36 عدد ال ای دی 1 وات ولی جلبک تو تانکم زیاده و ریفهام خوب باز نمیشن پارامترهام مشکلی ندارند مطمئنم ماله نوره میخام 20 عدد دیگه اضافه کنم ولی با ال ای دی خوب که پیدا نکردم
راستش منم از برایتول خیلی راضیم 2 ماهه استفاده میکنم خیلی فرق کرده تانکم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.