برای مهتابی مارک دایمکس و جی بی ال گزینه خوبی هستند و متال مارکهای دایمکس و اکوا مدیک .هزینه برق متال بیشتر میشه حدودا برای 2 تا متال روزی 8 ساعت ماهیانه 15 هزار تومن در نظر بگیر
برای مهتابی مارک دایمکس و جی بی ال گزینه خوبی هستند و متال مارکهای دایمکس و اکوا مدیک .هزینه برق متال بیشتر میشه حدودا برای 2 تا متال روزی 8 ساعت ماهیانه 15 هزار تومن در نظر بگیر
سلام دوستان چند تا عکس از اک و سامپ وats میذارم ... لطفا در بهتر شدن شرایط راهنمایی کنید ...
![]()
جناب رضا زاده شما ميخواي ريف نكهداري كني يا فيش أنلي ؟اكه فيش أنلي ats نيازي نيست براي ريف هم أرنج سنكهاتون خوب نيست.البته نظر من فيش أنلي هستش
احمد اقا سلام .. قصد اضافه کردن چند تا ماهی و شقایق بابل رو دارم ...همین ...( چون هم بودجه و هم وقت نگهداری رو ندارم )
برای نگهداری شقایق که نگهدازیش به نظرم اسونه این نور کافیه ؟
اینها دیاتومه ؟ یا جلبکه ؟ ( قهوه ای )
مرسی .
سلام آقای رضا زاده .بنظر من اگه تعداد ماهی هایی که میگیرید زیاد نباشه پول بزارید لایو راکتون رو دو برابر کنید نیازی به ats و رفریجوم و غیره هم نیست مخصوصا شما که میگید وقتش رو ندارید.اینها هم دیاتوم هستش رفع میشه. با لایو راک زیاد میشه این مشکلات رو حل کرد. استادش هم مصطفی جان هستند که بدون سیفون دارند این کار رو میکنند. خود من هم وقت ندارم الان 2.5 ماه هستش سیفون نکردم
احمد عزیز درسته میگه لایوراک زیاد داشته باشی مشکلات مثل نیترات فسفات
کمتر برات پیش میاد
من خودمم حدود 3ماهی هست سیفونی نداشتم و ریفاهم کاملا سرحال
هستند
سلام...دوستان با تشکر از نظراتتون...
دیروز تو اکم یه چیزایی دیدم که تا به حال جایی ندیدم... من هم اونها رو شکار کردم وکشتم ....
![]()
سلام
دوست عزیز این کرم ها اونطوری که میدونم توی لایو راکها زندگی میکنن و بعضی وقتها بیرون میان منم داشتم تو تانکم چندتاشونو ماهیام خوردن و مشکل سازم نبودن نگران نباشین
اخرین شرایط ats بعد از یک هفته نوردهی مداوم ....
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.