تبریک میگم تانک بسیار زیبایی داری دوست عزیز
فقط ای کاش سطح اب مشخص نمیشد
پاینده باشی
تبریک میگم تانک بسیار زیبایی داری دوست عزیز
فقط ای کاش سطح اب مشخص نمیشد
پاینده باشی
ها الان شد دست گلت درد نکنه فقط یه سوال توی عکس اول اون گیاهه اسمش چیه برگای لوزی شکل داره؟ ممنون
تانکت داره خیلی خیلی خوشگل میشه مخصوصا این گیاه کفیا دارن رشد میکنن نماش حسابی داره حرفه ای میشه
تبریک میگم من تنبلم نرفتم صفحات قبلیسیستم نورتون مهتابیه ؟
تبریک میگم خیلی زیبا شده
واقعا خسته نباشید
سلام مهدی جان
ماشاالله بزنم به تخته حسابی داره تانکت جا میوفته و خوشگل شده
فقط حیف نیست این چوب های خوشگلی که گذاشتی بدون خزه بمونن ، فکر کنم اگه کریسمس روش ببندی خیلی خوشگل بشه
تانک زیبایی دارید دوست عزیز بهتون تبریک میگم
یه سوال اینکه گیاههای کف تانکتون چیه؟
ممنون
سلام رئیس عزیز . ممنونم سر زدین . دیگه هرچی غیر حرفه ای کار کردیم بسه . باید خودمونو به حد تانکهای خارجی و اگه خدا بخواد بالاتر برسونیم . تنبل نیستین داداش من وقت کم میارین . سیستم نور بنده لامپ های زیر کابینتی T5 سفید و صورتی هستن . لطفا برگزاری مسابقات تانکهای گیاهی ایران رو سریعتر راه بندازین . در حرفه ای تر شدن تانکها گیاهی بچه ها خیلی موثره .
بازم تشکر
ممنونم آقا رضا . تشکر دارم .
سلام آرش جان . میخوام به چوبها خزه ببندم ولی میترسم این ترکیبی که الان داره بهم بریزه . میزارم بعد از مسابقه .
متشکرم آقا . لطف دارین . گیاه همیانتوس میکراندیمویدز ( Hemianthus micranthemoides )
به طرز عجیبی جلبک نداری.سیامی ها گیاه نمی خورن؟از اول حجم گیاه زیاد بوده یا سریع تکثیر شدن؟قشنگ شده.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.