تبریک تبریک تبریک![]()
همینطور داره به تعداد نوه هات اضافه میشه مبارکه![]()
شاد باش عرض میکنم خدمتتون....
امید وارم سالم بمونن و هر روز بزرگترشن..
با تشکر از تمامی دوستان فعلا 2 تا تخم دیگه مونده که معلوم نیست جوجه بشه یا نه شادی خانم شما توی تور 28 مهر بیاین خرج شما با من خوبه ممنون
من که نمی تونم بیام ولی حالا که از خانه شما تا همه جا راهی نیست بی زحمت شیرینیش رو بیارین دم خونه!
ولی جدای از شوخی واقعا تبریک میگم خیلی احساس خوبیه مخصوصا اگر اولین بار باشه که حیوون ادم بچه دار بشه![]()
این خونه ما هم داسانی شده من منظروم از این جمله ها اینکه من 100% میام ولی بحث اصلی من به تخم گذاشتن های کاکلی عادت کردم ولی این سری که بچه شد برام واقعا عجیب بود چون من کاکلی رو از بچه گی بزرگ کردم اصلا محل نره نمیذاشت حالا الان که تخم هاش جوجه شده برای من علامت سوال هستش
نازی که از همون اول با فوفو رفیق شد تا حالا 3 سری خم گذاشه ولی هیچ سری بچه نشده البته اینم بگم که نازی هنوز یه نموره بچس 3-4 ماه تا 2 سالگی بالغی کامل داره ببینیم زمونه چی پیش میره
ببخشید علی جان من نمبفهمم این جفت الان دست خودته یا این که خونه ی بستگان؟ایشاءالله همشون بچه شن فامیل ما معمولا هر سری 4تا بچه رو میگیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.