ممنون می شم نظرات دیگران رو هم بدونم
ممنون می شم نظرات دیگران رو هم بدونم
سلام
همونطور که دوستمون گفتن 2-3 ساعت در روز مناسب هست
جوجه های تازه دونخور شده حدود 2 ماه سن دارن که تو فصل بهار اواخر خرداد ماه به این سن میرسن
قیمتش از 300 به بالا هست بر حسب میزان سخنگویی
الان جوجه های 6 ماه به بالا میتونید پیدا کنید
بله شاه طوطی هم میتونه صحبت کنه هم شیرینکاری یاد بگیره این به شما برمیگرده که باهاش کار کنید یا نه
خوب قیمت این جوجه های 6 ماهه چنده؟
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم منو راهنمایی کنید که این شاه طوطی من چند سالشه آیا توانایی صحبتش خوبه یا نه ؟ رام و دستی هم هست
![]()
سلام..
شاه طوطی شما یه ماده ۲ سال و نیمه تا ۳ ساله و قطعا کمتر نیست که بیشتر هم هست..
اینکه رام و دستی هست خیلی به شما در آموزشش کمک میکنه...
اگر تا به حال کلماتی رو تکرار میکنه میشه کلمات بیشتری رو بهش یاد داد اما اگر هیچی نمیگه و به این سن رسیده ، نمیگم غیر ممکنه اما به سختی می تونین با کار و تلاش و صبر زیاد و البته با عشق چند کلامی رو بهش یاد بدین...
امیدوارم موفق باشین و از حضور طوطیتون لذت ببرین و اون هم البته از وجود شما لذت ببره..
سلام ایدین جان شما استاد مایی ولی فکر میکنم که یه کم باید بیشتر دقت میکردی
شاه طوطی این دوستمون تقریبا 1 سالشه و هنوز عنبیه چشمش کرمه و حتی سفید یا نباتی نشده
در کل طوطی این دوستمون نر هستش و تقریبا 1 ساله و بهش پیشنهاد میکنم بکوب باهاش کار کنه که اوج یاد گیریه پرندش داره تموم میشه
ارادتمندیم
نظر من با آیدین یکیه . این شاه طوطی قطعا بالای 2 سالشه از رنگ زرد چشم کاملا مشخصه.تو نور فلاش و نور آفتاب چشمشون کمی به طوسی تغییر رنگ پیدا میکنه.الان مشخصا زردی رو میشه تو چشم این طوطی دید
حمید جان من چشمام یه ذره ضعیف شده اما نه این قدر ،، فکر کنم وضع تو خیلی خرابتر از منه،،،
خودت داری میگی کرم .. ببین ار دیدگاه هنر هم بخوایم نگاه کنیم ،، به رنگ مشکی با اضافه شدن رنگ سپید کم کم به خاکستری و طوسی تبدیل میشه و بعد از قلبه کامل سپید بر سیاه با اضافه کردن رنگ زرد آروم آروم به کرم و نباتی تبدیل میشه و در پابان هم که زرد بر سپید قالب شد به زرد مبدل میشه...
به همین دلیل من عرض کردم که ماده است.. فکر میکنم اون خواب پرهای دور گردن که تو بعضی ماده ها به رنگ طوسی کم رنگ دیده میشه تو رو گمراه کرده...
اخه همین دوستمون رو میشناسم عکس همین حیونو چند وقت پیش گذاشته بود جایی دیگه چشمش طوسی بود منظور من اینه که عکس 1 ماه پیشش طوسی بود چشمش
حالا 1 ماهه چه طور انقدر روشن تر شده نمیدونم!!!لزون بابت من نظر دادم
درضمن چشم طوطی سیاه_دودی _ طوسی_ کرم _بعد سفید میشه بهد از سفیدی در سنین خیلی بالاتر هم زرد میشه سر این پرنده تخته و به نظر من هنوز هم نره و جونی که طوق نزده عکسای بهتر بزاره بهتر متوجه میشیم
منتها شما استاد مایی و من شاگرد حتما اشتباه از من بوده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)