سلام .من یادنم نیست کی بود فقط میدونم یکی چند وقت پیش دنبال شفت واتر پمپ میگشت هیچکی میدونه کی بود؟
سلام .من یادنم نیست کی بود فقط میدونم یکی چند وقت پیش دنبال شفت واتر پمپ میگشت هیچکی میدونه کی بود؟
یکم واسه ماهی دیر گفتی///امروز رفتم یه اسلاریس گرفتم....در اصرع وقت حتما عکس میزارم.......یه فسفات گیر مارک nps گرفتم....روشش زده made in mecxico....خودش خیلی تعریف میداد.....اول شستمش بعدشم انداختمش تو ساممپ...سلام:
دوست عزیز فکر کنم اگه یه عکس از وضعیت تانکت قرار بدی خیلی کمک کنه به تشخیص مشکل.اگر این ها جلبک باشه و نه سیانو باکتری از نظر ورود ماهی مشکلی نداره ولی حتما وجود این وضعیت نشانه ی یه مشکل تو تانک هست پس قبل خرید موجود زنده توصیه میکنم علت رو پیدا کنی.شوری اب برای ماهی ها مناسب هست .تستهای ph , kh و نیترات و فسفات رو انجام بده .اگر سیکل شما بعد این سه ماه تکمیل شده که باید حتما شده باشه نیازی نیست و کمکی به کاهش جلبک نمیکنه چون نخودی برای مصرف امونیاک و نیتریت هست که باید الان صفر شده باشن.
نور خورشید هم اگر در محیط زیاد باشه میتونه روی رشد جلبکها تاثیر بذاره.همینطور جریان کم اب.
تمام موارد رو بررسی کنید امیدوارم مشکل حل بشه.
یه چیزی الان متوجه شدم که اون قسمت لایوراک ها که بشون نور کمتری خورده اصلا جلبک نزده!!!!...حالا قراره اب اواریم واسه تست ببرم پیش خودم اکواریمی![]()
سلام دوستان واسه اولین بار شقایق از نوع موکتی گرفتم.....ایا باید مثل گیاه توشنها کاشته بشه.؟؟؟ یا نه!
کار دیگه ای هست اواسه نگه داری انجام بدم؟؟؟
ممنون از دوستان خوبم
بزارش رو شن خودش هرجا دلش بخاد میره شما نمیتونی جای شقایق رو انتخاب کنی
میشه گفت مقاومترین شقایق هست و نگهداریش خیلی اسونه و با مممیگو هم میتونید تغذیش کنید
در ضمن شقایق تهاجمی هست و اگه ماهی مریض یا بی حالی هم داشته باشین امکان خورده شدنش توسط این شقایق هست
تو آکم فقط یه دمسل زندانی با همیناست...فعلا روم نمیشه عکس بزارم....چون همچی ساخته خودمه .(شیرهای سامپ خیلی ضایعن).....ولی لذت میبرم با اینهمه سختی فعلا موفق هستم..
البته قبلا تا جایی که یادم میاد ماهی آب شیرین داشتم...اما همیشه آرزوم بوده که آک اب شور داشته باشم....که خداو شکر به ارزوم فعلا رسیدم...بدون کمک هیچ کسی...حتی اتصالات رو بدلیل بی تجربگی از شلنگ اسفاده کردم!!!!!
خدارو شکر![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.