سلام
مسلما پروئین دل گوسفند و گاو و یا میگو از غذای خشک تترا و سرا بالا تره ولی اگر دفعات غذا دهی رو زیاد کنید و از طرفی دیسکس شما هم مشکل دیگه ای نداشته باشه باید رو به بهبود و چاق شدن!!! بره
تترا اگر تاریخش نگذشته باشه غذای بسیار خوبی من 2 سال فقط با تترا دیسکس و تترا پریما سایز میکردم!
دوست گرامی این میزان مولتی ویتامینی که شما اشاره کردید اونم از نوع انسانی به ماهی آسیب میرسونه مولتی ویتامین باید مخصوص آبزیان باشه اونم با دوز و غلظت و میزان مشخص
اگر ماهی شما ناگهانی و بعد از غذا خوردن اینطوری شده مشکل زیاد حادی نیست و بعد از چند ساعت مشکل بر طرف میشه.دلیلش هم بیماری کسیه ها یا Sweem Bladder یا Gas Bladder هست.غذا داخل معده ماهی باد میکنه و مشکلاتی رو برای کیسه هوای ماهی به وجود میاره
اگر ماهی شما به صورت دائمی اینطوری شده ، عوامل زیادی میتونن سببش باشن ولی هر چی که باشه دلیل ، مشکل جدی و حاد است و معمولا درمانی هم نداره.دیسکس های خیلی لاغر یا دیسکس هایی که فرم مزمن بیماری کیسه هوا رو داشته باشن این علامت رو از خودشون بروز میدن
عکسی که گذاشتید اصلا واضح نیست لطفا از فاصله نزدیک و به صورت واضح غکس بزارید
موفق باشید
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يه مشكلي دارم اينكه من تا الان حدود ١٥تا ديسكس تو تانكم از بين رفتن حتي يه بار ١٠تاشون باهم مردن كه بعد از مردن اون ١٠ تا من تانكم رو كامل ١٠ بار با نمك شستم
الان هم يه چند وقتي بود ٥ تا ديسكس ديگه گرفتم كه اون هام تك تك مردن و من الان حدود ٢هفته اس كه ٤ تا ديگه گرفتم
اينها رو گفتم كه از دوستان اين سوال رو بپرسم كه به نظر شما من چه كاري رو انجام نميدم كه باعث مرگ اين بيچاره ها ميشم
ميخوام راهنماييم كنين كه چه فاكتور هاي اصلي رو بايد رعايت كنم كه ديسكس هاي سالمي داشته باشم
ممنونم بابت راهنمايياتون
و ببخشيد كه سرتونو درد اوردم
دوست عزیز لطفا مشخصات تانک و فاکتورهای اب رو بگید و اگه امکانش هست عکس بذارید از تانک و دیسکس هاتون.احتمالا در تانک شما ویروس طاعون یا پلیگ دیسکس وجود داره
اگر ماهی شما ناگهانی و بعد از غذا خوردن اینطوری شده مشکل زیاد حادی نیست و بعد از چند ساعت مشکل بر طرف میشه.دلیلش هم بیماری کسیه ها یا Sweem Bladder یا Gas Bladder هست.غذا داخل معده ماهی باد میکنه و مشکلاتی رو برای کیسه هوای ماهی به وجود میاره
اگر ماهی شما به صورت دائمی اینطوری شده ، عوامل زیادی میتونن سببش باشن ولی هر چی که باشه دلیل ، مشکل جدی و حاد است و معمولا درمانی هم نداره.دیسکس های خیلی لاغر یا دیسکس هایی که فرم مزمن بیماری کیسه هوا رو داشته باشن این علامت رو از خودشون بروز میدن
عکسی که گذاشتید اصلا واضح نیست لطفا از فاصله نزدیک و به صورت واضح غکس بزارید
موفق باشید
اقا بابک یعنی نمیشه کاری کرد که بهتر شه الان دو روز هست که این حالت رو داره ممنون
[QUOTE=mehrshadj;70402]اندازه تانك ٩٠*٥٠*٣٠
منظورتون رو ار فاكتور اب نفهميدم
اينهم عكس
راستي اين عكس مال ١ماه پيش و الان تمام ديسكس هاش مردن و همه اون صدف هاي تزييني از كف اب رو در اوردم
E][/QUOT
1- دیسکس و با هیچ ماهی دیگه ای جز خانواده تترا نگه ندارید
2- اون فیلتر اینترنال برای دیسکس کاملا استرزا هست و استرس عامل اصلی مرگ تو دیسکس
3- فیلتر زیر شنی چون تمام فضولات و پسماند غذا ها رو زیر خودش نگه میداره : 1- هم میتونه امونیاک رو ببره بالا 2 - هم میتونه محل مناسب رشد انواع کرم اکواریومی بشه
4 - صدف و گیاه مصنوعی که دارید موردی نداره ولی ممکن است نوع سنگ ریزه که استفاده میکنید ph اب رو ببره بالا و قلیایی کنه که اینم مناسب نیست باز ، تا جایی که میتونید این چنتا رو رعایت کنید و از سنگ ریزه استفاده نکنید
سلام دوست عزیز منظورم از فاکتورهای اب دما میزان امونیاک نیتریت و نیترات هستش البته اگه مقدور به اندازه گیری هستید و همچنین ph اب تانک ولی از عکسایی که قرار دادید ماهیان شما مبتلا به طاعون دیسکس{پلیگ} هستن و در عکس اول دست راست دیسکسی که جلوی گیاه قرار داره کاملا این قضیه مشهود هستش اب ریخته شده رو نمیشه جمع کرد و امیدتون رو از دست ندید لصفا پست طاعون دیسکس رو مطالعه بفرمایید چون مطمئنا" بازم هم باید با این بیماری دست و پنجه نرم کنید انشالا که موفق و پیروز باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)