سلام
نیازی نیست که حتما از دستگاه Ro استفاده کنید
دیسکس برای تخم گذاری و هچ شدن تخم ها به آب Ro نیاز داره
اگر قصدتون تکثیر نیست میتونید از چوب های دریفت وود و سوپر پیت استفاده کنید
سوپر پیت و چوب آب رو خیلی ملایم اسیدی میکنن و سختی کربنات آب رو میگیرن
موفق باشید
بابک آژیده
سلام
من دوستم دوروزه دوتا ديسكس خريده.من بهش گفتم نخر ولي خريد.حالا اينا همش يه گوشه كز كردن.اينم عكساشون:
يكي ديگه
دوستان چشونه؟
مريضن؟اگه مريضن دارو چي بده؟
خيلي ممنون
سلام
بهتر بود تو بخش بیماری های مطرح میکردید
ویروس پلیگ
از جنرال تونیک + داکسی سایکلین استفاده کنید
جنرال تونیک هر یک خط به ازای هر 40 لیتر آب
داکسی 250 میلیگرم به ازای هر 37 لیتر
روز سوم و پنجم دارو رو مجددا تجدید کنید(قبل از اضافه کردن هر دوز 70% سیفون)
موفق باشید
بابک آژیده
سلامسلام
نیازی نیست که حتما از دستگاه Ro استفاده کنید
دیسکس برای تخم گذاری و هچ شدن تخم ها به آب Ro نیاز داره
اگر قصدتون تکثیر نیست میتونید از چوب های دریفت وود و سوپر پیت استفاده کنید
سوپر پیت و چوب آب رو خیلی ملایم اسیدی میکنن و سختی کربنات آب رو میگیرن
موفق باشید
بابک آژیده
البته دوست عزيز در تكميل بيانات آقاي آژيده اگرازسوپرپيت استفاده كرديدحتما10روزيكبارphاب راتست بزنيدچون بعضي وقتهاسوپرپيت به شدت آب را اسيدي مي كند
|
ویرایش توسط Reza Tafti : 5th August 2010 در ساعت 09:30 PM
سلام من آک در حدود 90طول 25 عرض 40 ارتفاع هستش میتونم دیسکس سایز کوچک نگهداری کنم و میشه با دیسکس آنجل نگهداری کنیم.
سلام
دوستان در روزهاي ابتدايي براي اينكه اشتهاي ديسكس تحريك بشه بهتره از چه غذايي استفاده كنم ؟
با سپاس
سلام
بله میتونی.دیسکس به فضای زیادی نیاز نداره در عوض باید شرایط اب براش ایده ال باشه.
با انجل نباید نگه داری بشه.
سلام
کرم خونی.ولی اگر بیش از حد استفاده بشه انگل روده میگیره.برای دیسکس بهترین غذا هیکاری.
جناب آژیده اینجا دیگه سایت خودتونه نمیای از تک***های تکثیرت برامون بگی یا بخشی ایجاد کنی به نام تکثیر دیسکس و اونجا توضیحاتی بدی که ببنیم چکار میکنی واسه تکثیر .....![]()
سلام
من 4 ماهی میشه که دیسکس نگه میدارم مدته کمیه در کل و واقعا هر رورزش برا من یه تجربه بوده.
راستش به مشکلی بر خوردم و اونم اینکه دیسکس قرنطینه شده کمه(برای خرید) و اکثرا قیمت بالایی داره(یعنی قیمتش بی ربطه) و حتی خیلی وقتها اون دی****و که می پسندم تو قرنطینه شده ها نیست.
ممنون میشم یکی از دوستان تجربیاتشو از موقعی که دیسکس وارد تانک قرنطینه شد تا انتقالش به تانک اصلیو توضیح بده.
یه سوال ,در مورده دیسکس هایه وارداتی برایه ریکاوری چیکار باید کرد؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.