هیچ نوع ماهی دیگه ای تو تانک نیس و خیلی راحت هستن ماهیا.
اصلا فراموش کرده بودن بچه دارن تو تانک.همش منتظر غذا بودن.
یعنی بعد شنا آزاد احساس مسئولیت نمیکنن دیگه ؟
هیچ نوع ماهی دیگه ای تو تانک نیس و خیلی راحت هستن ماهیا.
اصلا فراموش کرده بودن بچه دارن تو تانک.همش منتظر غذا بودن.
یعنی بعد شنا آزاد احساس مسئولیت نمیکنن دیگه ؟
تقریبا همه مسائل مربوط به بعد از هچ شدن رو اینجا نوشتم مطالعه بفرمایید سوال بود بپرسید ...
http://www.parsipet.ir/thread12489.html
راز بقای موجودات زنده علاقه ای هست که موجودات برای زاد و ولد دارند . بنا برایناینکه بگیم بدون دلیل می خورند اشتباهه . مطمئنا عاملی هست که دلیل بر این میشه . استرس و شرایط بد آب و بدن ضعیف والدین که نمی تونه ایجاد شیره بکنه می تونه از عوامل اون باشه . مطمئنا باید به دنبال این عامل باشید ....
جناب رضایی حرف شما کاملا" متین هست امکان داره جفتها در سنین پایین یا سنین بالا که دیگه بدنشان امکان تولید شیره را نداره اقدام به خوردن تخم یا بچه بکنند من منظور از حرفم این بود که شما در نظر داشته باشید تمام شرایط اعم از کیفیت آب خود مولدها استرس ایدال باشه باز چرا بعضی از مولها اقدام به خوردن بچهای خود میکنند (بنده چند جفت اینجوری دیدم که راهی نتونستیم برای جلوگیری پیدا کنیم) آیا این کار (خوردن بچها) به نظر شما عادت نشده برای والدین ؟
با سلام
بعضی از جفت ها تو هر ماهی تخم خوار هستند و هیچ راهیم برای درست کردنش نیست
تو سالن ها برای این که تخم ها خورده نشه از توری استفاده می کنن، معمولا لاروهارو نمی خورن فقط تخم هارو می خورن
کوچیک شما میثم![]()
سلام دوستان
اینجا رو مطالعه کنید :
http://www.parsipet.ir/thread9614.html
موفق باشید
با سلام و عرض ادب
تو یکی از تانک های من 2 تا از دیسکس ها ( نژاد کبالت و دایموند ) یکی 3 هفته پیش و یکی امروز تخم ریزی کردن ولی متاسفانه هیچ نری و تو بین 6 تا دیسکس پیدا نکردم که جفت این دو ماده باشن ساعنها منتظر شدم ولی ... هر موردی و تجربه کرده بودم جز این ی مورد واقعا دیگه ناراحتم میکنه اینکه از ی طرف تخم بریزن از ی طرف با خودشون یا دیسکس های دیگه بخورن ، احتما زیاد میدم اصلا با هیچ کدوم جفت نخوردن چون هیچ علایمی دیده نمیشه ، فکر میکنم که 2 ماده با هم جفت خوردن ، نظر و راهنمایی دوستانی که به این مورد بر خوردن یا اطلاعاتی دارن رو ممنون میشم داشته باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)