سلام دوستان یه سوال؟من دیروز با کیت نیتریت سنج مقدار نیتریت اب رو اندازه گرفتم و عددی که به دست اومد صفر بود و کیت تست امونیاک ندارم لصفا راهنمایی کنید که سیکل ازت من به پایان رسیده یا نه؟یه سوال دیگه هم دارم دیسکس هام نسبت به من الرژی پیدا کردن و تا منو میبینن میرن قایم میشن و غذا هم که میریزم جلوی من نمیخورن تا من میرم شروع میکنن به خوردن علت رو کسی میدونه؟
سلام
اگه مدت سیکلتونو میگفتین بهتر بود.
معمولا توی این چرخه اگه اشتباه نکنم اول آمونیاک
تبدیل به نیتریت و نیتریت هم به نیترات تبدیل میشه
که با تستی که شما گرفتین احتمالا آمونیاکتونم باید
صفر شده باشه.
در مورد مشکل دوم تونم احتمال زیاد از استرس میتونه باشه.
شما میتونی با زیاد کردن وعده های غذایی این مشکل رو
حل کنی یعنی اگه مثلا در طول روز 20 گرم غذا رو در سه وعده
بهشون میدی همونو به 6 وعده تقسیم کن و بهشون بده خیلی زود جواب میده
با سلام
من همین الان توی سایت که میچرخیدم
یه جا نوشته بود که دمای آب های آمازون 25 درجه هست
پس چرا اساتید میگن دما 30 باید باشه
یعنی هیچ بیماری تو آّب آمازون نیست؟
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم و تشکر به خاطر راهنمایی های از جناب sezar--esfand23 مدت سیکل رو دقیق ندارم ولی از ماهی های زبرا وا3 تسریع سیکل استفاده کردم الان نیتریت اب رو هم با کیت اندازه گرفتم حدود 7-8بود
jocer عزیز : وجود نیتریت در تاکنتون آماده نبودن آبتون رو نشون می ده . تسریع کننده چی استفاده کردید ؟ اگر از دنیترول jbl استفاده کنید 12 ساعت بعد نیتریت آبتون صفر میشه و می تونید ماهی رو داخل آب کنید . اگر از باکتازیوم استفاده کردید چون محرک تولید مثل باکتریها هست بعد از 3 روز شروع به سیفونهای منظم بکنید . الان توصیه من به شما سیفون آب و استفاده از دوز مجدد تسریع کننده هست .
ضمنا به هیچ عنوان امکان وجود نداشتن باکتری نیست . مطمئنا آب آمازون و یا هر جایی دیگه وقتی که موجود زنده هست باکتری و میکروب هم هست . اینکه میگیم در طبیعت سیکل طی شده هست یعنی توش باکتری هست قارچ هست و انواع میکروب . در طبیعت مرگ و میر بیشتر از آکواریومهای ماست . چون غذای تترا و سرا و دل و ... نمی خورن . کرم می خوره لاشه ماهی دیگه می خوره و ... فاکتور شکار رو هم در نظر داشته باشید . با این حساب اینکه فکر کنیم بهترین شرایط در آب آمازون هست در اشتباهیم . ولی به دلیل اینکه ژنتیک دیسکس به اون آب و اون شرایط عادت کرده مطلوب اون شرایط آبی هست که اونجا زندگی می کنه . ولی خوب بازهم بیماریهای مختلف گریبانگیر اونها هم هست . ولی درجه مقاومت اونها نیز به دلیل استرس بسیار کم لیتراژ بسیار زیاد آب زندگی دسته جمعی و طبیعی بسیار قوی تر در اسارت هست .
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 24th August 2012 در ساعت 11:34 AM
با سلام به دوستان
من تو تانک دیسکس هام مشکلی برای کلیدوراس هام پیش امده دو تاشون یک روز در میان فوت کردند و در حال حاضر دو تاشون چسبیده به شیشه و نزدیک به سطح اب شنا میکنند این کلیدوراس هارو حدود 11 ماهه که خریدم ایا میتونه بیماری داشته باشند که به دیسکس ها سرایت کنه یا عمرشون تمموم شده و نشان یا علایم بیماری ظاهری یا ورم دیده نمیشه
ببخشید اگه این موضوع رو اینجا مطرح کردم![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)