سلام احمد جان . خودت تاحالا تی5 رو بدون استارت استفاده کردی اگه بخوام واسه رف تی5 استفاده کنم فقط ترانس میخواد دیگه درستهراستی یکی از دوستان برام پیغام داده که پویا جان تو سایت ... به من لطف کرده جا داره از همین جا بهش سلام کنم و بگم پویا جان من هنوز هم میگم T5 استارت نمیخواد(البته این یک پیغام آموزشی برای همه دوستان بود).
یک مطلب بی ربط هم بگم با نور led و رستور تونستم اکروپورا سفید شده رو سه شاخه اش رو احیا کنم فعلا
شما قاب T5 رو از نزدیک دیدی هادی جان؟ اگه ببینی تمام سوالاتت رو جواب میگیری. پیشنهاد من برای رفریجوم لامپهای pl مخصوص گیاه که یک راهش صورتی و یک راهش سفید هستش
[QUOTE=ahmadeng;67649]شما قاب T5 رو از نزدیک دیدی هادی جان؟ اگه ببینی تمام سوالاتت رو جواب میگیری. پیشنهاد من برای رفریجوم لامپهای pl مخصوص گیاه که یک راهش صورتی و یک راهش سفید هستش[/QUOTE
ندیدم ولی وقتی گفتی استارت نمیخواد قاب دایمکسم رو هرچی توش رو نگاه کردم فقط استارت متال رو دیدم میخواستم مطمئن بشم و برای رف استفاده کنم که میگید PLبهتره. این لامپ PLقاب مخصوص داره ؟در چه سایز های پیدا میشه و قیمتش چه جوری هست .
[QUOTE=hadi1;67653]سلام هادی جانشما قاب T5 رو از نزدیک دیدی هادی جان؟ اگه ببینی تمام سوالاتت رو جواب میگیری. پیشنهاد من برای رفریجوم لامپهای pl مخصوص گیاه که یک راهش صورتی و یک راهش سفید هستش[/QUOTE
ندیدم ولی وقتی گفتی استارت نمیخواد قاب دایمکسم رو هرچی توش رو نگاه کردم فقط استارت متال رو دیدم میخواستم مطمئن بشم و برای رف استفاده کنم که میگید PLبهتره. این لامپ PLقاب مخصوص داره ؟در چه سایز های پیدا میشه و قیمتش چه جوری هست .
من تی 5داشتم چون ترانسش الکترونیکی بود دیگه نیازی به استارت نداشت(به نظر من یکی از دلایلی که تی5استارت نمیخواد استفاده از ترانسهایه الکترونیکیه )
[QUOTE=hadi1;67653]هادی جان همونطور که مصطفی جان گفت T5 بخاطر بالاست الکترونیکی دیگه نیازی به استارت نداره حتی pl ها هم فقط ترانس دارن و استارت ندارن. یک مدل قاب pl 40 و 60 تو لاله زار دیدم که کره ای هستش و قیمتش هم فکر کنم 15 تومن بودش اگه زیاد نشده باشه لامپ pl دو رنگ هم اکوا مارین دارهشما قاب T5 رو از نزدیک دیدی هادی جان؟ اگه ببینی تمام سوالاتت رو جواب میگیری. پیشنهاد من برای رفریجوم لامپهای pl مخصوص گیاه که یک راهش صورتی و یک راهش سفید هستش[/QUOTE
دوستان دیاتو م هم در نور زیاد تولید میشه یا در نور نا مناسب یعنی یا کلوین پائین یه نور کم هم تولید میشه ممنون
سلام دوستان من که حسابی گیچ شدم می خوام بدونم چرا وقتی طیف متال 2000 کلوین همون 420 نانومتره بازم به مهتابی اکتینیک نیازه ؟
و دیگه اینکه آیا این درست که در کل نور 2000k واسه رنگه ریف ها مفیده و 14000k واسه باز شدنشون و 10000k واسه رشدشون.
سومم من به تازگی 1 مهتابی صورتی رنگ مال شرکت گیزمن دیدم که روش نوشته بود واسه نمایان شدن رنگ قرمز، بنفش و آبی ریف ها و البته رشدشون.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.