سلام.
امروز میخوام صبا جونم رو به شما معرفی کنم.
صبا یه کاسکوی پرورشی 3 سالست که 10 کلمه صحبت میکنه و بسیار رام و شیرین هست .متعسفانه قبلا پرکنی داشته که الانخدترو شکر دیگه پر هاش رو نمیکنه و پر هاش در حال در اومدت هستند.
اینم عکس هاش
[
سلام.
امروز میخوام صبا جونم رو به شما معرفی کنم.
صبا یه کاسکوی پرورشی 3 سالست که 10 کلمه صحبت میکنه و بسیار رام و شیرین هست .متعسفانه قبلا پرکنی داشته که الانخدترو شکر دیگه پر هاش رو نمیکنه و پر هاش در حال در اومدت هستند.
اینم عکس هاش
[
ماشالا خیلی نازههه
چه قیافه ای گرفته
بیشتر ازش عکس بگذارید
از شیرینکاریاش بگید
خداروشکر که دیگه پراشو نمیکنه
سلام صبا خانم هستن؟یا آقا صبا؟(البته میدونم که شما هم نمیدونید که نره یا ماده)
تبریک میگم بهتون ÷رنده ی زیبا وخوبی دارید
امیدوارم اونقدر باهاش مهربون باشید تا یه وقت به خاطر بی محبتی و عدم توجه شما بهش دوباره پرکنی پیدا نکنه
این صبا جون از اون وروجک هاست از شکلش معلومه
بازم عکس بذارید (بیشتر از خرابکاری هایی که انجام می ده)خیلی دوسش دارم![]()
سلام .به پارسی پت خوش اومدین . خیلی نازه .خدانگهش داره براتون .
چندتا سوالالبته اگه دوست دارید جواب بدین
چجوری فهمیدین پرورشیه؟؟ حلقه پا داره ؟؟ تاریخ تولدشو می دونید ؟؟ از کجا خریدینش ؟؟ می دونید اولین صاحبش کی بوده و تو کدوم شهر ؟؟
سلام.مرسی که جواب دادین. این سوالو پرسیدم چون دوتا از طوطیهام سال 2009 بدنیا اومدن و چون صاحب اصلی این طوطی ها داداشم و دوست داداشم بودن بدون اینکه ما بفهمیم فروختنشون. البته به ما گفتن فرار کردن که بعدها فهمیدیم فروختن چون ما نمی ذاشتیم بفروشن اینا رو. خیلی دوست دارم پیداشون کنم. وقتی گفتید 3سال هست و پرورشی یاد طوطی های خودم افتادم. چون اونا حلقه پاشون بود و سال ماه و روز تولد روش حک شده بود . ولی اصفهان دوره فکرنمیکنم طوطی هامو به راه دور فروخته باشن . هرچند که سال تولدش درست بود
به هرحال خوشحالم که طوطی خوشگل شما رو دیدم
یکم بیشتر ازش عکس بذارید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)