با سلام:
دوست عزیز همونطور که هادی جان به درستی تذکر دادن اضافه کردن بیش از دو سه تا ماهی همزمان باعث میشه امونیاک و نیتریت تانکتون بالا بره و گهگاه موجب مرگ و میر ماهی ها بشه چون میزان باکتریهای تانک برای تجزیه و مصرف این حجم از امونیاک گسترش نیافتند و تعدادشون متناسب با میزان مواد مغذی(همون امونیاک و نیتریت) تولیدی قبل هماهنگ کردن.ضمن اینکه اگر یه ماهی مریض بین این ماهی ها باشه گسترش بیماری هم سریع اتفاق میوفته.اگر امکانش رو دارید این ماهی ها رو با هم نخرید.تنها راهش این هست و یا اگر تانک قرنطینه دارید یه مدت قرنطینه کنید تعدادی از اونها رو بعد رها سازی کنید.
اگرم وارد کردید یه تست نیتریت انجام بدید و اگه بالا رفته بود سیفون کنید
موفق باشی
سلام
مبارکه اقا هر کاری میکنی بکن فقط دامسل سه خال نخر که پشیمونت میکنه گریه منو در اورده این ماهی رشتشم بیش از اندازه زیاده و دردسرهای زیادی داره
اگر نظر منم بخواهیدکه اصلا هیچ دامسلی نخرید خیلی بهتره.کلا دامسلها ماهی های مناسبی نیستند و انواع دردسرها رو ایجاد میکنن .خودم دوتا داشتم که با هزار زحمت گرفتم ردشون کردم.
سلام دوست عزیز
تانک زیبایی دارید ، مبارک باشه
عکس بیشتری میزاشتی تا بیشتر لذت مبردیم![]()
سلام ممنون که راهنمایی میکنین اما چون مشکل خرید از یک شهر دیگه رو دارم مجبور شدم یکجا خرید بکنمبا سلام:
دوست عزیز همونطور که هادی جان به درستی تذکر دادن اضافه کردن بیش از دو سه تا ماهی همزمان باعث میشه امونیاک و نیتریت تانکتون بالا بره و گهگاه موجب مرگ و میر ماهی ها بشه چون میزان باکتریهای تانک برای تجزیه و مصرف این حجم از امونیاک گسترش نیافتند و تعدادشون متناسب با میزان مواد مغذی(همون امونیاک و نیتریت) تولیدی قبل هماهنگ کردن.ضمن اینکه اگر یه ماهی مریض بین این ماهی ها باشه گسترش بیماری هم سریع اتفاق میوفته.اگر امکانش رو دارید این ماهی ها رو با هم نخرید.تنها راهش این هست و یا اگر تانک قرنطینه دارید یه مدت قرنطینه کنید تعدادی از اونها رو بعد رها سازی کنید.
اگرم وارد کردید یه تست نیتریت انجام بدید و اگه بالا رفته بود سیفون کنید
موفق باشی
فکر کنم باید زحمت تست روزانه رو قبول بکنم و سیفون
بهر حال ممنون
سلام آقای مقدم
حال شما؟ خوبین؟
قبل از سفارش همه این حرفها رو که تو سایتها در مورد دامسل بود اومد به ذهنم
اما اون رنگ سیاه و براقش و اون بازیگوشیش تو تانک گولم زد
به هر حال من که دو تا دامسل دارم و باید اونهارو تحمل کنم این هم روش
مبارکه ماهی های خوبی سفارش دادی دوست عزیز حتما برامون عکس بزار ولی سعی کن دامسل ها رو یه جوری رد کنی بره یا زنگ بزن بگو نمیخوام کنسلش کن
نون خور اضافی برا خودت درست نکن این همه ماهی های زیبای اب شور ، بعد با این همه هزینه راه اندازی تانک بری دامسل بگیری خیلی به خودت ظلم کردی!!!!!!!!!!!!!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.