سلام
مبارک باشه انشالله بزرگ تر بشه عروسیشو ببینیم
راستی اینا که اینقدر به کیبورد علاقه دارن برین چند تا بخرین بزارین تو قفسشون باهاشون بازی کنن یا ...
یا کلا یه کامپیوتر براشون بخرین
پرنده هم پرنده های قدیم![]()
سلام
مبارک باشه انشالله بزرگ تر بشه عروسیشو ببینیم
راستی اینا که اینقدر به کیبورد علاقه دارن برین چند تا بخرین بزارین تو قفسشون باهاشون بازی کنن یا ...
یا کلا یه کامپیوتر براشون بخرین
پرنده هم پرنده های قدیم![]()
خیلی خوبه که جو خونتون یه جوریه که کلا حیوونارو مهندس بار میاره همشونم مهندس کامپیوتر دوس دارن بشن
شایدم یواشکی دارن واسه شرکت سازندش سامسونگ تبلیغات انجام میدن شما خبر نداری هیچی ازین شیطونکا بعید نیست![]()
مرسی دوست خوبم...اره فکر خوبیه واقعا
مرسی سچیده جونم....تا قبل از اینا خواهرزادم می چسبید به کیبرد حالا ایناسلام . مبارک باشه سارا جون . از همینجا به هانی هم تبریک می گم که یه صاحب خوب و مهربون برای طوطی خوشگلش پیدا کرد
سارا جون اینا عادتشونه . هرچی رو میبنن بدون اینکه کسی چیزی بگه ، به اسم خودشون سند میزنن . جوجوی منم نمی ذاره کسی به کیبورد دست بزنه . کیبورد که هیچی cd های روی میزم مال خودشه
واسه خواهر زادم که یه کیبرد گرفته بودیم ...می شستم پای کامپیوتر یکی هم به اون می دادم و دلش خوش می شد که اون اصلیه
مرسی باید همین کارو کنم دیگه فایده نداره :دی
اره زهراااااااااااااااا) کلا حیوونام همه مهندسن و دستشون تو جیب خودشونه
فک کن!!
سلام.
آقا عروسه خوشکلی داری صبح بخیر.
مبارک باشه صبح بخیر.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه .
صبح بخیر
اینم یه عکس دیگه از عروس پسرم
![]()
قبول نیست این اسپانسرش ناقصه![]()
ااااااا چقد دیر رسیدم من
چه پسری چه عسلی چه جیگری ماشالله
مبارکتون باشه.خدا حفظش کنه برات
ایشالله سینا خان هم کلی خراب کاری به بار بیاره![]()
یه عکس بدون اسپانسر
مرسی مهدی واقعا لطف دارررررررررررررررررررری![]()
اقا قبول نیست یا عکس با اسپانسر یا بدون اسپانسر ما که دیگه...
ولی ماشاالله داره البته چشم ما شور نیستا![]()
اگر من در دوران کودکی نصف اسباب بازی ها پرنده های دوستان رو می داشتم الا کمش کارمند ناسا بود م![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.