سلام
یک ماه پیش عکسی تو سایت گذاشتم که دوستان گفتن اسکلت یک مرجانه
لطف میکنین بگین این چیزی که از کنار اون رشد می کنه چیه؟
![]()
منظورتون از شب یعنی زمانی که چراغها خاموش میشه هست؟ اگه خاموش هست چطور سفیدک بدن ماهی ها رو میبینید؟!!! اگر زیر نور اکتنیک و ابی مشاهده کردید که طبیعی هست و سفیدکها بهتر و راحتتر دیده میشوند و البته بعضی ماهی ها پولکهای ریز و پرز مانندی هم دارن .روز و شب تاثیر چندانی روی سفیدک نداره البته خاموش بودن نورها میتونه به ارامش ماهی ها کمک کنه و سفیدک کم بشه .دمای ابتون مناسبه و به خصوص ثابت بودنش .حتما از مولتی ویتامین و تغذیه مناسب ماهی ها غافل نشید و یک هفته ای صبر کنید و اگه بهبودی در شرایط نبود من پیشنهاد میکنم سراغ داروی شرکت کوردون برای درمان سفیدک برید به نام prevent ich هست.
سلاممنظورتون از شب یعنی زمانی که چراغها خاموش میشه هست؟ اگه خاموش هست چطور سفیدک بدن ماهی ها رو میبینید؟!!! اگر زیر نور اکتنیک و ابی مشاهده کردید که طبیعی هست و سفیدکها بهتر و راحتتر دیده میشوند و البته بعضی ماهی ها پولکهای ریز و پرز مانندی هم دارن .روز و شب تاثیر چندانی روی سفیدک نداره البته خاموش بودن نورها میتونه به ارامش ماهی ها کمک کنه و سفیدک کم بشه .دمای ابتون مناسبه و به خصوص ثابت بودنش .حتما از مولتی ویتامین و تغذیه مناسب ماهی ها غافل نشید و یک هفته ای صبر کنید و اگه بهبودی در شرایط نبود من پیشنهاد میکنم سراغ داروی شرکت کوردون برای درمان سفیدک برید به نام prevent ich هست.
نه چراغ ها روشن هستند
طرف صب تا عصر سرحال و بدون سفیدک هستندبدظهر به سمت شب بدحال میشن
من دسترسی به مغازه ای که این دارو داشته باشه ندارم
اگر سایتی میشناسین که بفروشه لطفا معرفی کنین تنها دارویی که پیدا کردم جی بی اله
دوستان یه نظری بدن خوشحال میشم
مخصوصا در مورد مارک مهتابی
می خوام یه دونه سفارش بدم نمیدونم چه مارکی بگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.