با سلام
دوستان این جوجه عروس تقریبا 2 ماهه ما منو دیونه کرده الان 10 روز میشه که اومده خونمون
پرهاش رو امروز کوتاه کردم
مشکل هایی که داره به هیچ عنوان دونه نمیخوره فقط دوست داره نون خیس شده بخوره.... نون رو از رو دست هم بیشتر دوست داره بخوره اما عادتش دادم تو یه ظرف بریزم خودش نون رو بخوره اما حتما براش ضرر داره همش نون بخوره...
انسان هم که پیشش میره صدایی از خودش در میاره نمیدونم طلب غذا میکنه یا نه یه بند این صدا رو از خودش در میاره که من ضبطش کردم خیلی خیلی واضح هم هست ممنون میشم کمک کنید
خواهشمندم از لینک زیر دانلود کنید
http://www.awp.ir/upload/uploads/1411486111.zip
نفیسه جان سلام
والا نه به هیچ عنوان تنها نمیخوره الان از صبح ساعت 10 بهش یه بار غذا دادم اومدم تا 4:30 ولش کردم میبینم شکمش خالی هست هیچی نخورده ناله میکنه و غذا میخواد براش نون خیس شده گذاشتم داره میخوره 10 ثانیه چشتو برداری ازش جیغ میکشه و از خوردن دست میکشه باز نگاش میکنی شروع میکنه به خوردن نمیدونم چیکار کنم![]()
سلام جفت عروس های ما جای خوبی برایشان فراهم کردم کی شروع به تخم گذاری می کنه.
اگر بالای 4و5 سال باشن مشکلی برای جفت گیری نیست؟؟
من فکر میکنم یکم سختگیر تر باید باشید
هم برای خودش خوبه هم شما
بلاخره گرسنگی بهش فشار میاره و میخوره غذاشو
البته این نظر شخصیه منه
بگذاریدش نزدیک جفتهاتون که غذا خوردنشون ببینه و یاد بگیره
سلام
اگر جفت خورده باشند و از نظر بدنی آماده باشند به محض اینکه به جاشون اعتماد کنن جفت گیری میکنن و دو هفته بعد هم تخمگذاری خواهند کرد
نه سنشون مشکلی نداره
نفیسه جان نزدیک جفت ها هم هست گاهی اوقات سرشو میکنه تو ارزنا باهاش ور میره اما هر وقت میرم پیشش شکمش خالی خالیه سختگیری بهش میکنم اما فعلا جواب نداده غذای نون خیس خورده اش رو قطع کردم امروز صبح بهش سیب رنده شده دادم کم کم غذاهای جدید بهش میدم اشنا بشه
عروس کوچکیم میوه هر چه می دم دوست نداره .
از نربان هم خیلی میترسه چرا؟؟؟
لانه های چوبی با نوپان باشه طوری نیست.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)