سعید جان برایت ول رو باید خوب بشوری بعد استفاده کنی بنظر من که فسفات صفر هستش خیالت راحت
سعید جان برایت ول رو باید خوب بشوری بعد استفاده کنی بنظر من که فسفات صفر هستش خیالت راحت
مرسی احمد جان .
تقریباً خوب شستمش چون دیگه آبی که از روش رد میشد دیگه کدر نبود .
احمد جان یه سوال :
درصورتی که کلسیم به آب اضافه بشه موجب ته نشین شدن فسفات میشه درسته ؟ خود کلسیم هم از مقدارش کم میشه ؟ یعنی اون مقدار که با فسفات ترکیب میشه از مجموع کلسیم کل تانک کم میشه درسته و دیگه قابل استفاده واسه ریفها نیست . درست عرض کردم ؟
سلام:
ببخشید من پاسخ میدم اما طبیعتا بله ته نشین شدن فسفات در حقیقت واکنش دادن یون فسفات با یون کلسیم در محیط هست که چون ترکیب کلسیم فسفات تقریبا نامحلول در اب است ته نشین میشود .این مبحث حتی در بخش پزشکی و داخل بدن هم رخ میدهد و میزان کلسیم و فسفات بدن کاملا به هم مرتبطند.در تشکیل این ترکیب نامحلول هم یونهای کلسیم و هم یونهای فسفات داخل اب کاهش پیدا میکنند و تبعا از دسترس ریفها خارج میشوند.
در محیط اب کلسیم به دلیل ایجاد حالت بافری به ثبات و پایداری ph کمک میکند و بهم خوردن میزان کلسیم و منیزیم میتواند باعث تغییرات سریعتر ph شود.
این سایت هم اطلاعات خوبی در مورد فسفات داره:
Phosphate and the Reef Aquarium by Randy Holmes-Farley - Reefkeeping.com
سلام به همه دوستان...
نظرتون در مورد محصولات گروتک چیه که توسط ایوا وارد و بخش میشه؟
من از نمکش استفاده میکنم و راضی هستم ، تصمیم دارم فسفات گیر بخرم ،چند روز پیش گروتک رو قیمت کردم نیم لیترش 63 هزار و 1 لیترش 110 هزار... در صورتی که یه لیتر سیچم حدود 60 هزار و براتول 600 گرمیش 55هزار میشه ...به نظر شما ارزش داره که گروتک بخرم؟ میگفت که ساخت خود کشور المان هستش و همونجا تولید میشه!!!
یا اصلا بهتر نیست که همین هزینه را صرف خرید نمک کنم و بیشتر سیفون کنم تا فسفات پایین بیاد؟؟؟![]()
احمد جان اینکه کلسیم فسفات که نامحلول هست واکنش بده امکانش نیست چون اصلا به صورت یونی نیست که توان واکنش داشته باشه و عملا بازگردانی و تجزیه یک واکنش که خود به خود رخ داده باید همراه با صرف انرژی و کار رخ بده و نمیتونه مجدد تجزیه بشه .کلسیم و فسفات هم تمایل به واکنش با هم دارن و تحت شرایط عادی از هم تجزیه نمیشن.ضمن اینکه همونطور که گفتم امکان واکنش با ماده ی دیگری هم نیست.
اما کلسیم و فسفات سه ترکیب تشکیل میدن که اطلاعاتی ازشون در زیر هست:
مونو کلسیم فسفات:Monocalcium phosphate - Wikipedia, the free encyclopedia
دی کلسیم فسفات:Dicalcium phosphate - Wikipedia, the free encyclopedia
تری کلسیم فسفات(کلسیم فسفات):Calcium phosphate - Wikipedia, the free encyclopedia
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)